Web Analytics
More
    Reklāma

    Džeks Dorsijs un Jay-Z izveidojuši “Bitcoin” apmācību programmu

    Jaunākie raksti

    Kriptovalūtu popularitātei plešoties plašumā, ar jaunumiem nācis klajā populārais hiphopa mākslinieks un producents Jay-Z un bijušais “Twitter” vadītājs, “Cash App” un “Block” dibinātājs Džeks Dorsijs. Viņi izveidojuši sadarbību un radījuši apmācību programmu “The Bitcoin Academy”, cieši ticot, ka zināšanās ir spēks un tās ir nepieciešamas arī darbībās ar kriptovalūtām.

    Norādīts, ka dalība šajā programmā ir bez maksas un pieejama visai šauram interesentu lokam. Konkrētāk – Jay-Z bērnības mājas iemītniekiem “Marcy Houses” publiskajā dzīvojamo māju kompleksā Bruklinā, Ņujorkā.

    Reklāma

    Kā paši rīkotāji informē – “The Bitcoin Academy” galvenais mērķis ir uzlabot piekļuvi finanšu informācijai un veicināt iekļaušanos tādā jomā kā kriptovalūtas. Pagaidām gan plašāka informācija par apmācību saturu nav pieejama, taču galvenās tēmas saistās ar “Bitcoin” nepieciešamību, lietderību, kā arī vispārīgākiem finanšu jautājumiem. Dorsijs atklāj, ka programmas mērķis ir ne tikai iepazīstināt vairāk ar “Bitcoin”, bet arī pieskarties tēmām, kā ilgtermiņa domāšana, vietējā ekonomika un pašapziņa.

    Apmācības norisināsies reizi divās nedēļās no 22. jūnija līdz 7. septembrim ar iespēju tajās piedalīties gan klātienē, gan attālināti. Dalībniekus gan neapmācīs ne Jay-Z, ne Džeks Dorsijs, bet gan Leimārs Vilsons no apvienības “Black Bitcoin Billionaire” un Naja Robertsa no “Crypto Blockchain Plug”.

    Jāpiezīmē, ka Jay-Z un Džeka Dorsija sadarbība šajā projektā nav īsti pārsteidzoša. Dorsija dibinātais finanšu pakalpojumu sniedzējs “Block” 2021. gadā iegādājās lielāko daļu Jay-Z piederošā straumēšanas pakalpojuma “Tidal”. Bez tā abiem bijušas vēl citas sadarbības biznesa un kriptovalūtu jomā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    11.06.2022 14:16

    Mass ado… you now the thing

    Biteme
    11.06.2022 16:40

    Much Ado About Nothing?

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    13.06.2022 13:45

    Kaut kā neiet šodien…

    Biteme
    13.06.2022 20:52

    Neiet tiem, kas priecīgi iestājās BTC leģionā par 45/gab. Tu jau esi gudrais, no tiem kas sāka ar 10c vai vispār pats izaudzēji savus ciparu ripulīšus.

    Reklāma