Web Analytics
More
    Reklāma

    “Microsoft Flight Simulator” atkal varēs izmantot helikopterus

    Jaunākie raksti

    Īpašu papildinājumu 11. novembrī saņems viena no ikoniskākajām simulatoru videospēlēm “Microsoft Flight Simulator“, pateicoties 40 gadu jubilejas svinībām, un tajā atkal varēs lidot ar helikopteriem.

    Pirmā spēles versija tika izlaista 1982. gada novembrī, un šī gada novembrī “Microsoft Flight Simulator” saņems 40. gadadienas versiju, kas piedāvās gan helikopterus, gan planierus, gan jaunas lidmašīnas un uzlabotu karti. Helikopteri un planieri spēlē nebija pieejami kopš 2006. gada. Tāpat entuziastiem patiks, ka tagad būs iespējams lidot ar Airbus A-310 modeli.

    Reklāma

    Šī jaunā versija gan nav saistīta tikai ar šīm izmaiņām, jo papildu tam spēlētāji varēs izvēlēties lidot ar pasaulē lielāko koka lidmašīnu Hughes H-4 Hercules, kas tika saražota 1947. gadā. Karte tiks papildināta ar četrām jaunām lidostām, desmit planieru lidostām, 14 helikopteru nolaišanās punktiem un 20 misijām, kas bijušas citās “Microsoft Flight Simulator” versijās. Tāpat tiks uzlabots pāris Vācijas pilsētu izskats.

    Šī ir daļa no spēles attīstības plāniem, lai lietotājiem sniegtu maksimāli reālistiskāko lidošanas pieredzi. Īpašā jubilejas versija būs pieejama visiem esošajiem spēles īpašniekiem, kā arī Xbox Games Pass abonentiem. “Microsoft Flight Simulator” ir pieejams arī Xbox Cloud Gaming platformā, kas to ļauj palais Xbox One lietotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma