Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Flight Simulator videospēlē redzams Suecas kanālā iesprūdušais kravas kuģis

    Jaunākie raksti

    Videospēļu entuziasti nesnauž, un iepriekšējās nedēļas laikā kāds Microsoft Flight Simulator spēlētājs ir paspējis izveidot savu spēles papildinājumu, kurā redzams Suecas kanālā iesprūdušais kravas kuģis.

    Twitter lietotājs @matvelloso dalījies ar video no lietotnes Tik Tok, kurā redzams skats no lidmašīnas pilota kabīnes uz kanālu un arī iesprūdušais kravas kuģis “Ever Given”. Par šādu skatu ir pārūpējies īpaši veidots spēles režīms, lai attēlotu izmaiņas uz virtuālās Zemes. Kā redzams, tad kuģi ir iespējams redzēt diezgan precīzi un reālistiski, kas norāda uz simulatora grafisko veiktspēju.

    Reklāma

    Microsoft Flight Simulator izmanto Bing digitālo karšu servisu, lai atjaunotu datus, tomēr tas ne vienmēr notiek tik ātri. Taču tā kā 29. marta rītā kuģis beidzot ir sakustējies un drīzumā jau uzsāks savu ierasto maršrutu, iespējams, ka spēles kartes to vairs nepaspēs atspoguļot. Tā kā šis viss jau vairs paliks vēstures ierakstos. Šobrīd īpašo Suecas kanāla papildinājumu ir iespējams lejupielādēt ikvienam spēlētājam un izbaudīt skatu no putna lidojuma.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma