Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Flight Simulator tiks papildināta ar helikopteriem

    Jaunākie raksti

    Patīkami jaunumi nāk no videospēles Microsoft Flight Simulator 2020, kur kārtējā ziņā par izstrādes jaunumiem redzams, ka šobrīd galvenā prioritāte ir helikopteru iekļaušana starp lidojošajiem transportiem.

    Līdz šim helikopteri nemaz nav oficiāli pieejami Flight Simulator spēlē, tomēr izstrādātāji uzklausa spēlētājus un viņu vēlmes, tāpēc tagad šī ir galvenā spēles attīstības prioritāte. Gaidāms, ka iespēja simulācijā lidināties ar helikopteriem būs pieejama jau 2022. gadā, taču šobrīd tas ir iespējams ar dažādiem īpašajiem režīmiem, kurus izveidojuši citi lietotāji. Šeit, protams, runa ir par oficiālu papildinājumu no paša Microsoft un spēles izstrādātāja Asobo Studio. Protams, jēdziens 2022. gads ir diezgan plašs, tāpēc nav tieši skaidrs, kad helikopteri oficiāli pacelsies digitālajās debesīs.

    Reklāma

    Avots: FlightSimulator

    Tāpat mēneša beigās, 27. jūlijā, Microsoft Flight Simulator būs oficiāli pieejams Xbox Series X/S, tādējādi kļūstot par vienu no šīs spēļu konsoles īpašajām spēlēm, kura nebūs pieejama PlayStation 5 konsolēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma