Web Analytics
More
    Reklāma

    AirPods uzlādes kārbiņas ar USB-C pieslēgvietu varētu būt gaidāmas vien nākamajā gadā

    Jaunākie raksti

    Esot gadajā otrajā pusē, arvien vairāk parādās ziņas par otrās paaudzes AirPods Pro bezvada austiņu izziņošanu, tomēr izskatās, ka tām pievienotā uzlādes kārbiņa joprojām nesaņems USB-C pieslēgvietu.

    Kā norāda Apple analītiķis Ming-Chi Kuo, tad kādu no AirPods uzlādes kārbiņām, kas aprīkota ar USB-C pieslēgvietu mēs varētu ieraudzīt ātrākais 2023. gadā. Arī šobrīd gaidāmās AirPods Pro 2 joprojām saņems Lightning pieslēgvietas kārbiņu. Tiesa, no vienas puses tas varētu būt pat ērtāk, jo arī iPhone joprojām ir šāda pieslēgvieta, un tad pietiktu ar vienu uzlādes kabeli abiem produktiem.

    Apple nāksies piedāvāt iPhone ar USB-C pieslēgvietu, balstoties uz Eiropas Savienības regulām, tāpēc reizē ar to varētu parādīties atbilstoša AirPods bezvada austiņu kārbiņa, lai abas ierīces atkal varētu lādēt ar vienu kabeli, tādējādi samazinot nepieciešamo vadu skaitu un atkritumus. Tomēr šādas pārejas termiņš ir vēl divu gadu garumā, tāpēc nevar steigties ar spriedumiem.

    Tagad reālākais notikums būs nākamās paaudzes AirPods Pro austiņas, kas kļuvušas par vecāko piedāvāto ierīci Apple produktu saimē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Tītars
    16.08.2022 12:54

    Apple ierēķinās soda naudu izdevumos un turpinās rullēt, kamēr pilna pāreja pienāks. Gandrīz visa perifērija vēl ir uz lightning cable – klaviatūras, trackpad, pele, airpods max, airpods utt.

    Kristaps
    17.08.2022 09:55
    Reply to  Tītars

    Tāpēc jau tagad cenu paceļ… Un pacels gan jau arī pārējām lietām.

    Valters
    17.08.2022 16:52
    Reply to  Tītars

    Diezgan jau muļķīgi. Es pat būtu gatavs piemaksāt jūtami, lai tikai dabūtu usb-c barošanu. Besī lightning kabelis

    Serde
    18.08.2022 13:56
    Reply to  Valters

    Man gluži pretēji, es būtu gatavs piemaksāt, lai arī citām ierīcēm ir lightning kabelis.

    Reklāma