Web Analytics
More
    Reklāma

    “Slack” palielina cenas un veic lielas izmaiņas savā bezmaksas plānā

    Jaunākie raksti

    Biznesa komunikācijas rīks “Slack” paziņojis par lielām izmaiņām, kas pie lietotājiem nonāks jau septembrī. Pirmkārt, pirmo reizi kopš darbības uzsākšanas 2014. gadā uzņēmums palielinās cenas maksas abonementam. Otrkārt, patīkamas izmaiņas sagaidīs “Slack” bezmaksas lietotājus.

    Uzņēmums paziņojis, ka cenu kāpums ietekmēs tikai “Pro” plāna lietotājus. Sākot ar 1. septembri abonements mēnesī vienam lietotājam izmaksās 8,25 eiro. Taču, ja abonē uzreiz uz gadu, protams, sanāks izdevīgāk – 6,75 eiro mēnesī. “Slack” uzsver, ka cenu palielinājums ietekmēs tikai un vienīgi “Pro” lietotājus un neattieksies uz uzņēmumiem, kuri izmanto “Slack Business Plus” vai pielāgotus plānus.

    Reklāma

    Savukārt pie patīkamākām pārmaiņām tiks “Slack” bezmaksas lietotāji. Šobrīd bezmaksas “Slack” ļauj piekļūt pēdējiem 10 000 ziņojumiem un līdz 5 GB augšupielādētā satura. Savukārt no 1. septembra šie iestatījumi tiks mainīti un lietotāji varēs redzēt pēdējo 90 dienu ziņojumus un augšupielādēto saturu. Līdz ar to neatkarīgi no tā, cik daudz un bieži komandas komunicē “Slack”, vienmēr būs piekļuve pēdējo 90 dienu saturam.

    Papildus tam “Slack” bezmaksas lietotāji iegūs piekļuvi funkcijai “Clips”, kas ļauj sūtīt audio, video un ekrāna kopīgošanas ziņojumus kanālos un tiešajos ziņojumos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma