Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi augustā gatavojas atklāt sava pirmā elektroauto prototipu

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā gadā Xiaomi paziņoja par to, ka plāno radīt savu elektroauto, un tuvākajā dekādē gatavojas investēt vairāk nekā 10 miljardus dolāru šajā plānā.

    Kā vienas no svaigākajām elektroauto attīstības ziņām ir tās, ka uzņēmuma vadītājs Lei Jun nākamajā mēnesī gatavojas paziņot par Xiaomi elektroauto prototipa izlaišanu. Tas nozīmē, ka pirmais solis, lai uzņēmums varētu turpināt masveida ražošanu būs sperts, izlaižot vismaz kaut ko vizuāli taustāmu un braucamu pa ceļiem.

    Par Xiaomi elektriskās automašīnas dizainu atbild uzņēmums HVST Automobile Design. Sagaidāms, kad augustā notiks šīs mašīnas prototipa izlaišana, parādīsies arvien vairāk publisko materiālu par to, jo pagaidām nav zināmas daudz tehniskās detaļas. Protams, liels jautājums saglabājas par reālu iespēju to iegādāties, tomēr ir zināms, kur tiks būvēta Xiaomi auto ražotne un attīstības centrs. Un par ātrāko laiku, kad auto varētu sākt masveidā noripot no ražošanas lentes, varētu kļūt 2024. gads.

    Zināms, ka vēl viens no tehnoloģiju zīmoliem Huawei strādā pie dažādām ar auto saistītām tehnoloģijām, un varētu izlaist paši savu automašīnu. Tiek baumots arī par Apple vēlmi iesaistīties šajā tirgū, taču to mums atklās tikai laiks, un varam koncentrēties uz uzņēmumu esošajiem produktiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma