Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī Xiaomi iesaistās elektroauto ražošanas biznesā

    Jaunākie raksti

    Xiaomi paziņojis par elektrisko automašīnu ražošanas biznesa veiksmīgu reģistrācijas noslēgšanu. Xiaomi tādējādi parāda, ka tiešām gatavojas iesaistīties elektrisku automašīnu ražošanā. Vienlaikus tika paziņots, ka Xiaomi arī iegādājies Deepmotion Tech uzņēmumu, kas nodarbojas ar pašbraucošu auto tehnoloģiju izstrādi.

    Vēl šī gada martā Xiaomi paziņoja par plāniem kaut kad nākotnē ražot elektriskas automašīnas, bet tikai šobrīd Xiaomi elektrisko automašīnu ražošanas divīzija tikusi pie oficiāla nosaukuma Xiaomi EV Company Limited. Xiaomi EV Company Limited pamatkapitāls ir 1.5 miljardi dolāru, bet tiek solīts, ka Xiaomi vēl investēs daudz vairāk naudas mašīnu izveidē un ražošanā.

    Reklāma

    Jau zināms, ka pirmajos desmit gados Xiaomi investēs 10 miljardus dolāru elektrisko automašīnu ražošanā. Elektrisko automašīnu ražošanas divīzijā jau strādā 300 cilvēki, kas gan auto ražotājam ir niecīgs darbinieku skaits.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Tasesmues
    03.09.2021 12:27

    Viņi nopirka/grasās pirkt Saab īpašniekus Nevs, kas strādā (🤣) pie elektro auto ražošanas

    Oskars
    03.09.2021 18:58

    Nu ko, nebus garlaicigi autoipashniekiem. Velesies ieslegt pagriezienu, bus vai nu janoskatas reklama, vai jagaida kad vares nospiest izlaist. Lai brauktu atrak par 50km/h bus boost jaaktivizee lejupladejot citu su…

    Aplams
    04.09.2021 20:29
    Reply to  Oskars

    ko tu saproti, ja gribi apple ev, tad Tev bus katru septembri japerk jauns, jo vecais prost paliks lenaks un neizturigaks, fīčas būs no vw golf2, bet cena kā lambo

    NoName
    07.09.2021 09:00
    Reply to  Aplams

    Tikai ned*rs, paradi kurš no pagājušā gada apple flagmaņiem ir lēnāks par tikko iznākušiem samsung, xiaomi, visiem oneplus untml sūdiem? Kurš konkrēti?!?
    Tas snapijdragons ir flegma salīdzinot ar apple procesoriem un nekas tur nav lēnāks arī softiski…

    Reklāma