Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi jau šogad varētu nodemonstrēt pirmo sava gaidāmā elektroauto prototipu

    Jaunākie raksti

    Ziņas no Ķīnas liecina, ka Xiaomi jau šogad grasās demonstrēt pirmo prototipu savam gaidāmajam elektroauto. Vismaz pagaidām zināms, ka mašīnai sērijveida ražošanā nebūtu jānonāk vēl pāris gadus, taču pirmais prototips varētu būt gatavs jau rudenī.

    Pērn izskanēja ziņas, ka Xiaomi pat noskatījis ražošanas vietu, proti, augsto tehnoloģiju attīstības centru Pekinas dienvidos, kur jau strādā vairāki autoražotāji, tostarp Mercedes. Xiaomi mērķi ir gana ambiciozi – 300 tūkstoši mašīnu gadā, bet ražošanai jāsākas 2024. gada pirmajā pusē.

    Xiaomi pilnīgi noteikti nepiedalīsies pēc mēneša paredzētajā Pekinas autoizstādē, bet kā potenciālā vieta prototipa atrādīšanai tiek minēta Indonēzijas autoizstāde. Tā notiks augusta vidū, kas sakrīt ar prognozēto laiku pirmajam prototipam, proti, gada 3. ceturksni. Pilnīgi iespējams, ka ražotājs par godu šim notikumam sarīkos pats savu pasākumu, līdzīgi kā viedtālruņu prezentācijās. Xiaomi noteikti nedrīkst pārāk aizkavēt, jo konkurence elektroauto tirgū pieaug ar katru dienu, Tesla palielinot savus ražošanas apjomus, nesnauž arī Eiropas un Ķīnas autoražotāji.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma