Web Analytics
More
    Reklāma

    Trešais Galaxy šopinga šovs jau šodien!

    Jaunākie raksti

    Divas stundas ar neprātīgām atlaidēm, pieredzes stāstiem, iespaidīgiem konkursiem, balvām, un tas viss ne tikai tiešraidē Facebook, bet arī klātienē pie Samsung veikala t/c Akropole Rīga 18. maijā no plkst. 19:00 līdz 21:00!

    Divu stundu tiešraidē:

    Reklāma

    • varēsi iegādāties Galaxy ierīces ar atlaidēm līdz pat 30%;
    • uzzināsi par Galaxy ekosistēmas priekšrocībām;
    • atklāsi savu pasauli no jauna ar Galaxy Fold3 un Flip3 pieredzes stāstiem;
    • saņemsi atbildes un noderīgus ieteikumus par Samsung jaunākajām ierīcēm no mobilo tehnoloģiju trenera Aleksandra Smirnova.

    Šopinga šova laikā Samsung veikalā un www.samsung.lv ar kodu GALAXYLIVE varēsi iegādāties jaunākos viedtālruņus, bezvadu austiņas, televizorus, putekļusūcējus un daudz ko citu – turklāt, atlaides summējas!

    Galaxy Flip3 un Galaxy Fold3, kas maija mēnesī iegādei pieejami ar 250 EUR atlaidi, šova laikā būs nopērkami ar ekskluzīvu papildu 10% atlaidi. Turklāt, reģistrējoties Samsung Members lietotnē un piesakoties naudas atmaksai – atpakaļ saņemsi 300 EUR.

    Jaunajam un jaudīgajam Galaxy S22 Ultra, kas šobrīd pieejams ar 100 EUR atlaidi, šova laikā būs papildus 10% atlaide. Reģistrējoties Samsung Members lietotnē – iegūsi 100 EUR naudas atmaksu.

    Ikdienas darbos noderīgajām Galaxy Tab S8 sērijas planšetēm 50 EUR atlaide, papildu 10% atlaide šova laikā, Buds Pro dāvanā un 100 EUR naudas atmaksa Samsung Members lietotnē.

    Tas vēl nav viss – papildus esošajām atlaidēm un bonusiem, spēkā ir Samsung atpirkuma programmas priekšrocības. Esi atbildīgs un saņem papildu ieguvumu – 14 dienu laikā reģistrē pirkumu Samsung Members lietotnē, nodod Samsung veikalā vai nosūti pa pastu savu veco ierīci un 30 dienu laikā saņem naudas atmaksu.

    Šova laikā piedalies konkursā un laimē Galaxy ekosistēmu!

    Pieslēdzoties tiešraidei Samsung Facebook lapā, vari piedalīties konkursā un savā īpašumā iegūt izsmalcināto Galaxy Flip3, neatkārtojamo Galaxy Watch4 un skanīgās Galaxy Buds2. Klātienes apmeklētāji t/c Akropole varēs izmēģināt veiksmi, piemeklējot īsto atslēgu, lai atvērtu stikla lādi un dāvanā saņemtu Galaxy Flip3.

    Par šova un tiešraides gaitu rūpēsies valdzinošā radio dīva Sanda Dejus un neatkārtojamais šovmens Renārs Zeltiņš.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    18.05.2022 08:53

    Manis pēc varēja to salokāmo telefonu sēriju likvidēt un uztaisīt kārtīgu uh un ah Note sērijas tālruni, kas nav S sērijas atrauga ar irbuli!

    Reklāma