Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” jau drīzumā atvērs savu pirmo fizisko veikalu

    Jaunākie raksti

    Kamēr atsevišķi tehnoloģiju uzņēmumi, piemēram, “Samsung” savus jaunākos veikalus atver metaversā, kompānija “Meta” turas pie tradicionālāka koncepta un vakar paziņoja, ka jau drīzumā atvērs savu pirmo fizisko mazumtirdzniecības veikalu “Meta Store”. Tiesa, kā var noprast, ar šo soli uzņēmums turpinās sava biznesa virzību pretī metaversam.

    Zināms, ka “Meta Store” tiks atvērts 9. maijā un atradīsies Kalifornijā, netālu no “Meta Reality Labs” nodaļas galvenās mītnes. Apmeklētāji veikalā varēs tuvāk apskatīt un izmēģināt “Ray-Ban Stories” viedās brilles, “Meta” virtuālās realitātes brilles, kā arī citu metaversam un citiem priekiem domātu tehnoloģisko aprīkojumu. Uzņēmums šajā bodē arī piedāvās interaktīvas ierīču demonstrācijas, ko varēs vērot milzīgā LED displejā, un ļaus tuvāk iepazīties ar virtuālās un papildinātās realitātes tehnoloģijām.

    Reklāma

    Pirmdien publicētajā ziņojumā izpilddirektors Marks Zakerbergs uzsvēris, ka jaunais veikals palīdzēs cilvēkiem labāk izprast ceļu pretī metaversam un kādas iespējas šī jaunā digitālā pasaule varētu sniegt. Iespējams, kaut kad nākotnē “Meta Store” varēs tuvāk iepazīties ne tikai ar esošajiem, bet arī “Meta” topošajiem produktiem – papildinātās realitātes brillēm, augstākās klases virtuālās realitātes brillēm, kā arī viedpulksteni, kuru eksistence pagaidām ir vairāk baumu līmenī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kristaps
    26.04.2022 14:09

    Pag pag… Kāda jēga no fiziskā veikala, ja visa tuvā tagadne un tupmakā nākotne ir Metaversā?
    Vismaz pēc Cukurīša teiktā un redzējuma.

    Izskatās, ka viss šis ir vienkarši uzhypots bull… lai varētu nosmelt labu piķi vienkārši uz neko.
    Nez… FB khm.. metā tak ir tirgus, uztaisi oficiālo kontu un pārdod tur visas brilles u.t.t. priekš metaverses… priekškam speciālus fiziskus veikalus?

    Last edited 1 year ago by Kristaps
    Reklāma