Web Analytics
More
    Reklāma

    “Samsung” atvēris savu metaversa veikalu

    Jaunākie raksti

    “Samsung” 6. janvārī atklājis metaversa kopiju savam Ņujorkā esošajam fiziskajam veikalam. Veikals ar nosaukumu “Samsung 837X” izvietots Decentralendā (Decentraland) – atvērtā koda 3D virtuālās pasaules platformā – un atradīsies tur ierobežotu laiku. Lai izveidotu savu metaversa veikalu, “Samsung” iegādājies zemes gabalu Decentralendā kā NFT, izmantojot kriptovalūtu “MANA”.

    “Samsung” sola, ka šādā veidā saviem klientiem sniegs nākamā līmeņa pieredzi. Veikala apmeklētājiem avatara veidolā ir iespēja doties ceļojumā, kur tehnoloģijas apvienojas ar mākslu, modi, mūziku un ilgtspējību. Uzņēmums stāsta, ka “Samsung 837X” metaversa veikalā fantāzija sastopas ar realitāti, lietotājiem iepazīstoties ar “Samsung” tehnoloģiju sniegtajām iespējām.

    Reklāma

    Veikala apmeklētājiem būs iespēja iesaistīties digitālos piedzīvojumos, ceļojot cauri tādām vietām kā “Connectivity Theatre” (latviski – “Savienojuma teātris”) un “Sustainability Forest” (latviski – “Ilgtspējas mežs”), izpildīt uzdevumus un iegūt “Samsung 837X” veikala īpašos NFT.

    • “Savienojuma teātris” ir vieta, kur pašreiz no tehnoloģiju izstādes “CES 2022” pārraida “Samsung” prezentētos jaunumus. Lietotāji šeit var arī izzināt priekšrocības, ko sniedz savienojamība, un atklāt pielāgotus risinājumus, ko dod “Samsung” tehnoloģijas.
    • Uzņēmums nesen paziņoja par sadarbību ar klimata risinājumu platformu “Veritree”, kas paredz līdz 2022. gada pirmajai pusei sastādīt divus miljonus koku. Savukārt “Ilgtspējas mežs” ir iespaidīgs portāls, kurā iespējams nokļūt un staigāt pa miljoniem koku lielu mežu.
    • Atzīmējot “Samsung 837X” veikala atvēršanu Decentralendā, 7. janvārī notika iespaidīga metaversa miksētās realitātes ballīte, ko rīkoja dīdžejs no fiziskās “Samsung” veikala atrašanās vietas.
    AvotsSamsung
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LAN
    10.01.2022 08:04

    Cerams, ka iepirkšanās pieredze būs nedaudz labāka kā šeit:
    https://youtu.be/9w262elaqhI

    Reklāma