Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” VR platforma “Horizon Worlds”, iespējams, darbosies arī tīmekļa versijā

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums “Meta”, šķiet, ir labi ieskrējies savas sociālās metaversa platformas “Horizon Worlds” izveidē. Nesen rakstījām, ka “Meta” sākusi testēt iespēju ļaut lietotājiem pārdot digitālos priekšmetus šajā platformā. Ceturtdien uzņēmuma tehnoloģiju nodaļas vadītājs Endrjū Bosvorts paziņoja, ka “Meta” apsver izveidot “Horizon Worlds” tīmekļa versiju, tādējādi padarot to pieejamāku lielākam skaitam interesentu.

    Pieejamība tīmeklī nozīmētu būtisku platformas paplašināšanos, kas šobrīd ir pieejama tikai “Quest VR” briļļu īpašniekiem. Tomēr sīkāku informāciju par šo tīmekļa versiju, piemēram, kad tā varētu tikt izlaista, kā funkcionētu un vai kaut kā būtiski atšķirtos no pamata versijas, Bosvorts nav atklājis. Tomēr labā ziņa ir tā, ka “Horizon Worlds”, iespējams, jau šogad parādīsies mobilajā versijā.

    Šis Bosvorta paziņojums nācis pēc tam, kad nedēļas sākumā publicēta informācija, kādas nodevas lietotājiem būs jāmaksā par savu digitālo produktu pārdošanu un cik daudz no tā ieripotu “Meta” kabatā. Ziņots, ka par precēm, kuras tiek pārdotas “Horizon Worlds” parastajā versijā caur “Meta Quest Store”, lietotājiem teju puse jeb 47,5% no katra darījuma vērtības jāatdod “Meta”. Savukārt, izmantojot platformas tīmekļa versiju, uzņēmums sev paturētu tikai 25% no katra darījuma.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma