Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” savā virtuālajā platformā “Horizon Worlds” ļaus pārdot digitālus priekšmetus

    Jaunākie raksti

    “Meta” turpina darbu pie vīzijas par savu digitālo pasauli un čakli strādā pie virtuālās realitātes platformas “Horizon Worlds“, kas ir daļa no topošā metaversa. Tās lietotāju skaits februārī sasniedza 300 000, tāpēc ir pēdējais laiks piedāvāt kādas svaigas iespējas. “Meta” nedēļas sākumā paziņoja, ka sākusi testēt jaunu funkciju, kas “Horizon Worlds” lietotājiem ļaus savus radītos digitālos priekšmetus un efektus pārdot virtuālajā pasaulē.

    Ideja ir tāda, ka radītāji var pārdot visu, sākot no piekļuves savas virtuālās pasaules VIP sadaļai un beidzot ar digitāliem priekšmetiem, piemēram, rotaslietām vai īpašu basketbola bumbu. Lietotājiem arī būs iespēja gūt ieņēmumus no “Meta” 10 miljonu dolāru vērtā fonda, kas izveidots, lai atalgotu tos, kuri radījuši pievilcīgākās pasaules “Horizon Worlds” platformā.

    Reklāma

    Tomēr, neskatoties uz šo fondu, “Meta” paņems diezgan iespaidīgu lietotāju peļņas daļu. Norādīts, ka uzņēmums iekasēs 25% no pārdotā digitālā priekšmeta cenas. Tāpat lietotājam jāmaksā par “Horizon Worlds” platformas izmantošanu, kur 30% no summas atkal nonāk “Meta” kabatā. Līdz ar to tas ir ne tikai vēl viens variants, kur iztērēt naudu, bet šādā veidā arī varēsi finansiāli atbalstīt “Meta”.

    Uzņēmums norāda, ka jauno iespēju pašreiz izmēģina atsevišķi lietotāji ASV un Kanādā, kuri pēc tam sniegs atsauksmes un lietotāja pieredzes novērtējumu. “Meta” uzsver, ka šāda veida rīki ir “solis ceļā uz ilgtermiņa vīziju par metaversu, kurā radošie cilvēki var gūt papildus peļņu, pārdodot savas radītās digitālās preces un pakalpojumus citiem lietotājiem”.

    Virtuālos pirkumus sākotnēji varēs veikt lietotāji, kuri ir vecāki par 18 gadiem. Papildus tam “Meta” arī sākusi testēt “uz mērķi orientētu bonusu programmu”, lai mudinātu radītājus izmantot uzņēmuma piedāvātos rīkus un veidot savu virtuālo pasauli.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    13.04.2022 10:16

    Beidzot kaut kas vērtīgs 👍

    Last edited 2 years ago by Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    Reklāma