Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” virtuālās realitātes platforma “Horizon Worlds” piesaistījusi jau 300 000 lietotāju

    Jaunākie raksti

    Pērnā gada decembrī “Meta” spēra platu soli pretim savai vīzijai par metaversu, atverot piekļuvi virtuālās realitātes (VR) platformai “Horizon Worlds”. To decembra vidū jau varēja bez maksas lejupielādēt vismaz 18 gadu veci lietotāji ASV un Kanādā. Jaunākā informācija liecina, ka šo divu mēnešu laikā “Horizon Worlds” piesaistījusi 300 000 lietotāju, kuri izveidojuši kopumā 10 000 atsevišķu pasauļu, ko iekārtojuši pēc savām vēlmēm un vajadzībām.

    Pēc Marka Zakerberga teiktā – “Horizon Worlds” esot “Meta” metaversa kodols, uz ko uzņēmums arī nopietni koncentrējas visu šo laiku. Tas ir redzams, jo platforma nepārtraukti tiek pilnveidota, sniedzot aizvien kvalitatīvāku un aizraujošāku pieredzi jau vairāk nekā 300 000 lietotāju, kuri darbojas gan “Horizon Worlds”, gan “Horizon Venues”, kas ir atsevišķa lietotne tiešsaistes pasākumu apmeklēšanai VR.

    Reklāma

    Zakerbergs iepriekš atklājis, ka vēlāk šajā gadā plāno izlaist atsevišķu “Horizon Worlds” versiju arī mobilajiem tālruņiem, tādējādi sniedzot mazliet citādāku metaversa pieredzi. Viņš norādījis, ka uz šo platformu lietotājiem būs iespēja nokļūt caur saviem “Facebook” vai “Instagram” kontiem.

    Tā kā ir pagājuši tikai daži mēneši, kopš “Horizon Worlds” kļuva plaši pieejama, vēl pāragri spriest, vai platformas straujā izaugsme turpināsies un vai tā arī turpmāk spēs noturēt lietotājus. Turklāt jāņem vērā, ka to atvēra svētku laikā, un ziemas mēnešos parasti par tādām lietām būs lielāka interese.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma