Web Analytics
More
    Reklāma

    “Ray-Ban Stories” īpašnieki, iespējams, varēs nosūtīt ziņu “WhatsApp”, nepieskaroties tālrunim

    Jaunākie raksti

    Nesen rakstījām par to, ka “Meta” un “Ray-Ban” kopradītās viedās brilles “Ray-Ban Stories” ļaus ierakstīt vienu minūti garus video. Ierīces sniegto iespēju klāsts turpina pieaugt, un jaunākās baumas liecina, ka šīs brilles jau drīzumā varētu izmantot sarakstei “WhatsApp”. Tā būtu diezgan interesanta pieredze, ļaujot čatot pilnībā bez telefona starpniecības.

    Jaunākajā “WhatsApp” beta versijā 2.22.9.13 atrasti pierādījumi par to, ka tiek strādāts pie funkcijas, kas “Ray-Ban Stories” īpašniekiem ļautu nosūtīt “WhatsApp” ziņojumus, izmantojot tikai balsi, nepieskaroties telefonam. Doma ir tāda, ka lietotājs viedo briļļu mikrofonā diktētu ziņu virtuālajam asistentam, ko tas automātiski nosūtītu attiecīgajam kontaktam “WhatsApp”. Nav norādīts, kāds tieši virtuālais asistents tiktu piesaistīts, bet, visticamāk, tas būtu “Facebook Assistant”.

    Reklāma

    Lai arī ir kaut kādas norādes par šo iespēju, tas negarantē, ka tā tiešām tiks izlaista. Turklāt, ņemot vērā, ka “Ray-Ban Stories” pašreiz pieejamas ierobežotā daudzumā, neizskatās, ka tas dos labumu lielam skaitam “WhatsApp” lietotāju. Tomēr pati par sevi šī funkcija šķiet ērta noteiktās situācijās, piemēram, ja rokas ir aizņemtas vai steidzoties.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma