Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” pērn iztērējusi rekordlielu summu Zakerberga drošībai un ceļojumiem

    Jaunākie raksti

    Izvērtējot Vērtspapīru un biržas komisijā iesniegto uzņēmuma “Meta” ziņojumu, var secināt vienu – vadītājs Marks Zakerbergs kompānijai izmaksā diezgan dārgi. Ziņots, ka pērn “Meta” kopumā iztērējusi rekordlielu summu 26,8 miljonu dolāru apmērā Zakerberga drošībai un viņa privātajiem ceļojumiem ar privāto lidmašīnu.

    Ziņojumā gan netika sniegta plašāka informācija par Zakerberga drošības pasākumiem, izņemot to, ka kopumā tam iztērēti 25 miljoni dolāru. Zināms, ka vēl 2019. gadā viņam tika nodrošināta nepārtraukta miesassargu aizsardzība, viņa biroja logu rūtis veidotas no ložu necaurlaidīga stikla, kā arī birojā pieejama panikas poga. Iespējams, kopš tā laika ieviesti vēl kādi papildus drošības pasākumi, par kuriem diemžēl plašāk nestāsta.

    Reklāma

    Tomēr skaidrs ir viens, ka gadu no gada Marka Zakerberga drošībai un privātajiem avioceļojumiem “Meta” tērē arvien vairāk līdzekļu. 2020. gadā tie bija ap 25 miljoniem USD, savukārt 2019. gadā 23 miljoni dolāru. Lai arī ir tāds teiciens, ka svešā makā naudu neskaita, tomēr ir diezgan būtiski, ka kopš 2018. gada Zakerberga korporatīvās drošības izmaksas ir ievērojami pārsniegušas citus Big Tech vadītājus. Ņemot vērā pērnā gada skandālus, ar ko “Meta” saskārās, tas laikam nav nekas neparasts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma