Web Analytics
More
    Reklāma

    “Ray-Ban Stories” viedās brilles ļaus ierakstīt garākus video

    Jaunākie raksti

    Ar pāris labiem jaunumiem nākuši klajā viedo briļļu “Ray-Ban Stories” radītāji – “Facebook” un “Ray-Ban”. Pirmkārt, tiks pagarināts maksimālais video garums, ko var nofilmēt ar šīm brillēm. Otrkārt, “Ray-Ban Stories” kļūs pieejamākas un tās varēs iegādāties interesenti vairākās Eiropas valstīs.

    Jaunākais “Ray-Ban Stories” programmatūras atjauninājums, kas tiks palaists aprīļa sākumā, lietotāji varēs ierakstīt vienu minūti garu video. Tas ir uz pusi vairāk, jo šobrīd maksimālā video garums, ko var uzfilmēt ar šīm brillēm, ir 30 sekundes. Lai arī filmēšanas brīdī iedegas brillēs iestrādātā LED gaismiņa, informējot apkārtējos par video ierakstīšanu, tas tāpat raisa bažas par privātumu.

    Reklāma

    Vēl viens jaunums, kas vairāk priecēs tieši eiropiešus – “Ray-Ban Stories” no 17. marta ir pieejamas Spānijā, Austrijā un Beļģijā, savukārt no 14. aprīļa – Francijā. Ņemot to vērā, viedo briļļu pavadošā lietotne “Facebook View” atbalstīs arī franču, spāņu, holandiešu un vācu valodu. Lietotne dod iespēju rediģēt uzfilmētos video, kā arī augšupielādēt tos sociālajos tīklos. “Facebook” arī nodrošinājis vadību ar balss palīdzību, ļaujot uzņemt foto un video brīvroku režīmā. “Ray-Ban Stories” pašreizējā cena ir sākot no 329 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma