Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunajam Apple iPad Air būs vieglāk nomainīt akumulatoru

    Jaunākie raksti

    Piektās paaudzes Apple iPad Air planšetdators, kas tika prezentēts marta sākumā, saņēmis mazu, tomēr noderīgu uzlabojumu, kas ļaus ērtāk nomainīt tā akumulatoru.

    Nav noslēpums, ka Apple ierīces labošanas ērtuma ziņā atrodas topu apakšgalā, jo uzņēmums principā vēlas, lai serviss tiktu nodrošināts pie viņu ekspertiem. Tomēr jaunais iPad Air modelis ir saņēmis speciālas cilpas, kuras izvelkot, varēs atbrīvot akumulatoru no planšetdatora korpusa. Tas ļaus to nomainīt ērtāk, kā arī paildzināt ierīces mūžu un padarīt tos vieglāk pārstrādājamus. Iepriekš Apple bateriju pielīmēja ar lielu daudzumu līmes, un tās noņemšanai nācās izmantot šķīdinātāju.

    Šo cilpu izmantošana bija redzama jau iPhone 5S modelī vairākus gadus atpakaļ, taču tikai tagad tās sāk parādīties arī citos produktos. Cilpas saņēmis arī jaunais MacBook Pro portatīvais dators un iPad mini modelis. Ar šo visu informāciju kā parasti dalās ierīču izjaucēji iFixit. Šis mazais uzlabojums jauno iPad Air modeli padara par vēl iekārojāmāku produktu, ko gribētos uzskatīt par labāko planšetdatoru ikvienam lietotājam, kā arī samazina interesi par iPad Pro 11 collu modeli.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma