Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple pavasara prezentācija notiks 8. martā

    Jaunākie raksti

    Apple beidzot oficiāli paziņojis, ka šī gada pirmā produktu prezentācija notiks nākamajā otrdienā, 8. martā.

    Par marta prezentāciju tika baumots jau iepriekš, un visi eksperti šo paziņojumu gaidīja jau 1. martā, nedēļu pirms oficiālā pasākuma, jo parasti tieši tad Apple izziņo savas prezentācijas. Taču šoreiz notikušas nelielas izmaiņas, un tas darīts 2. martā. Daļa entuziastu to sasaista ar M2 ARM datoru procesora izziņošanu, bet par to varēs spriest tikai nākamnedēļ.

    Šoreiz pasākums nodēvēts par Peek Performance, ko latviski varētu tulkot kā jaudas virsotne, tomēr tad būtu jāizmanto angļu valodas termins “peak” nevis “peek”, kā tas ir šoreiz. Līdz ar to tas varētu būt vairāk domāts kā ieskats nākotnes jaudīgajos produktos. Šeit noteikti ir domāta kāda vārdu spēle ar dziļāku jēgu. Baumas liecina par to, ka mēs varētu ieraudzīt atjaunotu trešās sērijas iPhone SE modeli, kurš nemainīs savu izskatu, bet saņems 5G atbalstu. Tāpat uzlabots iPad Air planšetdatora modelis, kas jau divus gadus nav piedzīvojis uzlabojumus, kā arī Mac mini personālo datoru ar M1 Pro un M1 Max procesoriem. Pietiekami daudz tiek runāts par MacBook Pro modeli, kas saņems M2 procesoru, bet dizainiski atgādinās iepriekšējo modeli. Bet var būt tie būs pavisam citi produkti.

    Kā jau ierasts, prezentācija sāksies pulksten 20:00 pēc Latvijas laika, un apkopojums pēc pasākuma būs pieejams mūsu blogā. Vienu brīdi jau likās, ka Apple varētu atcelt šāda veida pasākumu, kamēr Ukrainā notiek karš, tomēr uzņēmums ir lēmis citādāk.

    AvotsApple
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rikikī
    03.03.2022 16:58

    Krievijas krievi arī drīkst skatīties. Bet tikai skatīties. :)

    Reklāma