Web Analytics
More
    Reklāma

    Baumo, ka Apple pavasarī varētu izziņot MacBook Pro datoru ar M2 procesoru

    Jaunākie raksti

    Arvien vairāk sāk parādīties ziņas par to, ka martā vai vismaz pavasarī būs pirmā šī gada Apple produktu prezentācija. Kaut arī varētu aptuveni nojaust nākamos produktus, tomēr par pārsteigumu ir ziņa par jaunu MacBook Pro modeli.

    Iespējams, ka martā redzēsim jaunu iPhone SE viedtālruņa modeli un iPad Air planšetdatoru. Tāpat kādu jaunu datoru ar M1 Pro un M1 Max procesoriem, tomēr tiek baumots, ka varētu parādīties nedaudz lētāks MacBook Pro portatīvais dators ar M2 procesoru. Pagājušā gada rudenī Apple atjaunoja savu jaudīgāko portatīvo datoru klāstu, piedāvājot gan jaunu dizainu, gan tos aprīkojot ar līdz šim jaudīgākajiem Apple procesoriem.

    Tagad tiek ziņots, ka šo modeļu klāstu varētu papildināt izskata ziņā līdzīgs modelis, un kura vienīgā izmaiņa būtu jauna M2 mikroshēma. Tas nozīme, ka šis portatīvais dators varētu būt ne tik jaudīgs, ka šobrīd esošie, tomēr tiks saglabātas gan atjaunotās pieslēgvietas, gan MagSafe lādētājs. Šo ziņu tomēr jāuztver ar lielāku skepsi, jo par citiem jaunajiem produktiem tās ir drošākas un skan pārliecinošāk. Tiek runāts tieši par jaunu MacBook Air modeli ar M2 mikroshēmu, nevis letāku MacBook Pro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma