Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple izskatījis iespēju iebūvēt FaceID sejas atpazīšanu iMac datorā

    Jaunākie raksti

    Parādījusies informācija, ka Apple plānos tomēr bijis ievietot FaceID jaunākajā iMac datora modelī, kas aprīkots ar M1 procesoru, tomēr tas nav ticis izdarīts, un izskatās, ka tik ātri tas varētu arī nenotikt.

    Sejas atpazīšanas tehnoloģija FaceID šobrīd ir pieejama tikai iPhone viedtālruņos un iPad Pro planšetdatoros, tomēr to var lietot jau vairākus gadus, un nav īsti skaidrs, kāpēc uzņēmums nepaplašina tās izmantošanu. Līdzīgu piemēru var novērot saistībā ar TouchID, kas trīs gadus pēc parādīšanās iPhone 5S modelī, bija pieejams MacBook Pro portatīvajā datorā. Kā norāda Bloomberg pārstāvis, tad iMac ir biezākais Mac dators, tāpēc tajā fiziski varētu ierīkot FaceID tehnoloģiju, tomēr nav zināms, kāpēc tas nav ticis darīts jaunajos M1 iMac.

    Tāpat to vienkārši fiziski nav iespējams izmantot MacBook portatīvajos datoros, jo tie ir ļoti plāni, bet sensori un sejas atpazīšanas tehnoloģija vienkārši ir biezāka. Līdz ar to reālākais scenārijs FaceID ir ieraudzīt, piemēram, Apple monitorā vai nākamajos iMac modeļos. Tomēr informācija ir ļoti skopa, lai kaut ko paredzētu. Izskatās, ka ar seju atbloķēt pagaidām varēsim tikai iPhone un iPad Pro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma