Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple FaceID sejas atpazīšana spēs atšķirt sejas masku

    Jaunākie raksti

    Jaunākajā Apple iPhone operētājsistēmas iOS 13.5 versijā, kura nonākusi pie izstrādātājiem, kompānija acīmredzami sekojusi vīrusa aktualitātēm, piedāvājot risinājumu kā ērtāk atbloķēt telefonu, ja tiek izmantots FaceID un sejas maska.

    Diemžēl Apple neļaus atbloķēt telefonu ar sejas atpazīšanas iespēju, kamēr ir uzvilkta sejas maska, taču jaunākā iOS versija spēs atpazīt, kad tā ir uzvilkta un uzreiz jau piedāvās ievadīt speciālo drošības kodu, kas ir kā otrais variants gadījumos, kad nenostrādā sejas atpazīšana. Šis, protams, nav nekas revolucionārs, bet spēs ietaupīt pāris sekundes, kad jau telefons tiks paņemts rokā, un uzreiz varēs ievadīt drošības kodu kā vecajos labajos laikos pirms pirkstu nospieduma lasītāja.

    Avots: Guilherme Rambo

    Līdz šim FaceID sejas atpazīšanu kādu laiku mēģina nolasīt seju, pirms dodas pie fiziskas koda ievadīšanas.

    Tā kā sejas maskas šobrīd ir ļoti aktuāla lieta, tad šāds pielāgojums atvieglos to lietošanu, neliekot vairākas reizes dienā masku pavilkt nost no sejas, lai atbloķētu telefonu. Tas nozīmē arī retāku roku pielikšanu pie sejas šajā laikā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    AAA
    02.05.2020 19:11

    Jèè, beidzot kaut kàds labums no tiem apple s****m!
    À, pag, bet apple paši taču ielika to FaceID funkciju…, incanti cik maksàs šìs funkcijas apiešanas aplikàcija. Piķis pàri visam… :D

    gggg
    02.05.2020 19:19

    Izskatās, ka kursoru pēdējā laikā apmeklē daudz troļļu. :)

    Reklāma