Web Analytics
More
    Reklāma

    Aktīvo Apple ierīču skaits sasniedzis 1.8 miljardus

    Jaunākie raksti

    Janvāra beigas un februāra sākums iezīmē laiku, kad uzņēmumi publisko dažādus finanšu un pārdošanas datus par iepriekšējo gadu. Apple bijis veiksmīgākais pēdējais gada ceturksnis ieņēmumu ziņā, kā arī sasniegts aktīvo ierīču rekords.

    Apple CEO Tims Kuks, kura māju vairs nevar redzēt Apple Maps un Google Maps, pagājušajā nedēļā paziņojis, ka pasaulē šobrīd ir 1,8 miljardi aktīvo Apple produktu. Tiesa, nav minēts precīzs skaits pa produktu grupām, tomēr ir zināms, ka 2021. gadā esot bijis vairāk nekā viens miljards aktīvo iPhone viedtālruņu. Tātad varam lēst, cik šis produkts ir nozīmīgs uzņēmuma ierīču klāstā un ieņēmumos. Man pašam interesētu, cik daudz Apple AirPods lietotāju ir sakrājušies šo pāris gadu laikā.

    2020. gada janvārī Apple bija aktīvas 1,5 miljardi ierīču, bet 2021. gada janvārī 1,65 miljardi. Apjoms attiecīgi audzis par 17% un 8%, salīdzinot ar 2022. gada rezultātiem. Tātad diezgan stabils pieaugums pēdējos divos gadus, un, iespējams, 2023. gada janvārī redzēsim ziņu, ka ir sasniegts zīmīgais divu miljardu aktīvo ierīču skaits.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    03.02.2022 21:46

    Man ir Magic Mouse pele (atsevišķa, bez datora; bet reizēm ieslēdzu). Nez, tā arī ir pieskaitīta?

    Last edited 2 years ago by Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    Reklāma