Web Analytics
More
    Reklāma

    Visiem Twitter Spaces vadītājiem tagad pieejama audio ieraksta iespēja

    Jaunākie raksti

    Varbūt vēl atcerieties tādu lietotni Clubhouse, kas tās pirmajās darbības nedēļās 2020. gadā pāršalca interneta vidi ar audio saziņas iespējām, tomēr tā tik pat ātri pazaudēja savu popularitāti. Tagad vietu sāk ieņemt līdzīnieks Twitter Spaces, kas uzlabojusi savu funkcionalitāti, ļaujot ikvienam sarunu grupas vadītājām veikt ierakstu.

    Iepriekš šāda iespēja bija tikai dažiem lietotājiem, kuri bija izvēlēti no Twitter puses, lai ierakstus veiktu testa režīmā. Taču no 13. janvāra audio ieraksta iespēja ir pieejama gan Android, gan iOS lietotājiem, tādējādi paplašinot Spaces funkcionalitāti. Šī bija viena no tām lietām, kura pašā sākumā nebija pieejama lietotnē Clubhouse, kas arī nepatika daudziem lietotājiem, tomēr no novembra to var darīt arī šajā servisā. Izskatās, ka Twitter varētu būt ieņēmis konkurenta vietu. Kopumā gan ir sajūta, ka šīs audio sarunu grupas tā īsti nav iedzīvojušās.

    Reklāma

    Katrā ziņā jaunā ieraksta iespēja ļaus audio materiālu uzglabāt līdz pat 120 dienām, kā arī līdz 30 dienām tas būs pieejams citiem Spaces dalībniekiem vai jebkuram interesentam. Tādējādi autoriem ļaujot dalīties ar saviem materiāliem. Šis būs ļoti noderīgi tiem, kuri vēlas šo funkcionalitāti izmantot regulāri, veikt diskusijas, dalīties ar savu viedokli, kā arī pēc tam to publicēt plašākai auditorijai. Tiesa, te jau savā ziņā var veikt salīdzinājumu ar podkāstu formātiem.

    Vai jūs vēl izmantojiet Clubhouse, Twitter Spaces vai citu līdzīgu servisu?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma