Web Analytics
More
    Reklāma

    “Clubhouse” beidzot ļaus ierakstīt sarunas

    Jaunākie raksti

    Lai noturētu vēl pēdējos aktīvos lietotājus (Latvijā, šķiet, tādu vairs nav daudz), “Clubhouse” nācis klajā ar saujiņu jaunām funkcijām. Ievērojamākā un daudziem gaidīta būs iespēja sākot ar oktobri ierakstīt sarunas vai vismaz daļu no tās.

    Šajā ziņā “Clubhouse” piedāvās divas funkcijas. Viena no tām ir “replays” jeb atkārtojumi. Caur lietotni būs iespējams ierakstīt virtuālajā istabā runāto un pēc tam ierakstu noglabāt savā profilā, lai citi lietotāji varētu to kaut kad vēlāk noklausīties. Lai varētu runāto ierakstīt, moderatoram jāiespējo šī funkcija un istabām jābūt publiskām jeb pieejamām jebkuram lietotājam.

    Reklāma

    “Clubhouse” piedāvās izveidot arī 30 sekunžu klipus, ko varēs kopīgot un lejupielādēt, ja attiecīgajā istabā šāda iespēja ir atļauta. Klipus būs iespēja izveidot jebkuram lietotājam, pieskaroties šķēru ikonai. Šādā veidā lietotāji varēs veidot priekšskatījumus par sarunām istabās un kopīgot tos, piemēram, sociālajos tīklos, lai citiem lietotājiem, kuriem ir interese, būtu iespēja pievienoties.

    Tāpat lietotāji tiks pie meklēšanas funkcijas, kas ļaus atrast interesējošās istabas, lietotājus, intereses, ierakstot meklētājā atslēgvārdus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma