Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitter” palaiž maksas audio saziņas pakalpojumu “Ticketed Spaces”

    Jaunākie raksti

    Vasaras sākumā ziņojām, ka “Twitter” strādā pie virtuālo istabu funkcijas “Ticketed Spaces”. Tā ir maksas versija “Twitter Spaces” – audio tērzēšanas istabām, kas ir tiešs konkurents audio saziņas lietotnei “Clubhouse“. Tā kā mūsdienās reti kas pieejams par brīvu, savu dienas gaismu nu ieraudzījušas “Twitter” maksas virtuālās istabas “Ticketed Spaces”, kas satura veidotājiem ļaus iekasēt naudu par piekļuvi ekskluzīvām tiešsaistes audio sarunām.

    Kā jau tas bieži notiek – sākotnēji “Ticketed Spaces” būs ļoti ierobežota piekļuve – tas attiecas gan uz pašiem maksas virtuālo istabu izveidotājiem, gan klausītājiem. “Twitter” atklājis, ka sākumā šo iespēju varēs izmantot “iOS” ierīču īpašnieki un daži virtuālo istabu izveidotāji, kuri jau savlaicīgi pieteikušies šim pakalpojumam.

    Reklāma

    Ja piedāvātais saturs “Ticketed Spaces” būs gana interesants un saistošs, virtuālo istabu izveidotāji varēs piesaistīt plašu klausītāju loku un tikt pie visai pievilcīgām naudas summām. Kas attiecas uz peļņu, “Twitter” atklājis, ka istabu saimnieki varēs paturēt līdz 97% no pirmajiem nopelnītajiem 50 000 USD. Savukārt, ja šo summu izdodas pārsniegt, varēs paturēt līdz 80% no nopelnītā. Virtuālo istabu izveidotāji paši varēs noteikt gan biļešu cenas, gan auditorijas lielumu.

    “Ticketed Spaces” pašreiz ir viena no tādām ievērojamākajām “Twitter” maksas funkcijām, un izskatās, ka uzņēmums pamazām padara savu platformu satura veidotājiem draudzīgāku. “Twitter” pašreiz eksperimentē arī ar citām maksas iespējām, piemēram, “Tip Jar“, kas lietotājiem dod iespēju finansiāli atbalstīt savus iecienītākos “Twitter” profilus, “Super Follows” – kas ļauj saņemt ekskluzīvu maksas saturu un dažādiem abonementu plāniem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma