Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony izziņo 2021. gada lejupielādētākās PlayStation spēles

    Jaunākie raksti

    Sony publiskojuši savu spēļu konsoļu lejupielādētākās spēles 2021. gadā. Konsoles esmu minējis daudzskaitlī, jo tops izdalīts trīs kategorijās: PlayStation 4, PlayStation 5 un PlayStation VR. Protams, daļa spēļu pārklājas. Dati iegūti no PlayStation Store videospēļu veikala.

    Pagājušo gadu iezīmē tas, ka joprojām ir augsts pieprasījums pēc 2020. gada beigās izlaistās PS5 konsoli, un tās pieejamība ir ierobežota, kas veicina augstu pārdošanas cenu. Sony pat izdalījuši topu pa valstu reģioniem, un ir redzamas nelielas atšķirības starp populārākajām spēlēm. Kopumā topā dominē sporta spēles kā NBA 2K22, FIFA 22 un FIFA 21. Tiesa, futbols ir populārāks tieši Eiropas tirgū, bet basketbols dominē ASV. Tāpat nav pārsteigums, ka starp lejupielādētākajām spēlēm redzama Spider-Man: Miles Morales, kas ir īpaši PS5 radīta videospēle.

    Reklāma

    Abos reģionos otra populārākā PS5 spēle ir Call of Duty: Vanguard, tā kā tās popularitāte ir augsta visā pasaulē. Tāpat figurē Battlefield 2042, Resident Evil Village un Among Us. Jāatzīst, ka spēļu popularitāte starp reģioniem var pietiekami atšķirties. Atsevišķi izdalītajā PS4 spēļu topā dominē GTA V un Minecraft. PlayStation VR segmentā populārākais trio ir Beat Saber, Job Simulator un SUPERHOT VR. Šīs trīs spēles ir lejupielādētākās gan Ziemeļamerikā, gan Eiropā.

    Par populārāko bezmaksas spēli laikam nav nekādu pārsteigumu, jo tā ir Fortnite. Domāju, ka šeit bez pārsteigumiem. Pēc tam seko Call of Duty: Warzone un Rocket League.

    Kādas ir bijušas jūsu populārākās videospēles iepriekšējā gadā?

    AvotsKitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Arvīds
    17.01.2022 19:57

    1.Snowrunner 2.Warzone 3.Rainbow Six Siege

    Reklāma