Web Analytics
More
    Reklāma

    Videospēle Among Us gada beigās būs pieejama Xbox un PlayStation konsolēs

    Jaunākie raksti

    Par visai patīkamie jaunumiem paziņojuši šobrīd aktuālās videospēles Among Us izstrādātāji Innersloth, jo sākot no 14. decembra tā būs pieejama gan PlayStation, gan Xbox spēļu konsolēs.

    Microsoft konsolēs Xbox Series X/S un Xbox One Among Us būs pieejama caur Game Pass servisu, bet Sony konsolēs tā būs pieejama kā ierasta videospēle. Spēlētājiem būs lieliska iespēja šo spēļi spēlēs dažādās konsolēs, līdz ar to daudzspēlētāju režīmā varēs cīnīties un izklaidēties ar saviem draugiem, kas to lieto no mobilā telefona. Izstrādātāji Innersloth, reizē ar platformu skaita palielinājumu, prezentēja īpašas spēles fiziskās versijas, kurās pircēji varēs saņemt dažādas uzlīmes, spēļu figūras un kartītes, kā arī cepuri un segu ar ko apsegties. Kārtīgu fanu un entuziastu komplekti, no kuriem dārgākais maksās 90 USD, kā arī tie būs pieejami pakāpeniski no 14. decembra.

    Reklāma

    Videospēle Among Us savu popularitāti ieguva 2020. gadā, kad daudzi spēļu tiešraižu pārraidītāji Twitch platformā to sāka spēlēt. Kā arī pandēmijas laikā tā bija lieliska iespēja attālinātai izklaidei ar saviem draugiem, un to bija ērti spēlēt viedtālruņis, bet tagad tā beidzot būs pieejama spēļu konsolēs, aptverot vēl lielāku auditoriju. Papildu Xbox un PlatStation saderībai, tā būs pieejama datoros un Nintendo Switch konsolei.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma