Web Analytics
More
    Reklāma

    Paziņotas šogad ASV lejupielādētākās App Store lietotnes un spēles

    Jaunākie raksti

    Dažas dienas iepriekš ar līdzīgu topu dalījās Google, publiskojot populārākās lietotnes un spēles 2021. gadā Android viedierīču lietotājiem. Tagad kārta pienākusi Apple App Store kārta.

    Principā nekas pārsteidzošs, jo visvairāk lejupielādētā bezmaksas lietotne 2021. gadā bijusi TikTok, kam sekoja YouTube un Instagram. Principā diezgan paredzams un kopumā nemainīgs tops pat pēdējos divos trijos gados. Toties maksas lietotņu topa pirmajā vietā ir zīmēšanas lietotne Procreate Pocket, kurai seko HotSchedules un The Wonder Weeks.

    Mobilo spēļu topā arī nav lielu pārsteigumu, jo kā populārākās bezmaksas spēles iPhone bijušas Among Us!, Roblox un Project Makeover. Attiecīgi maksas spēļu topā varam ieraudzīt Minecraft, Heads Up! un Bloons TD 6.

    Nedaudz atšķirīga situācija ir ar iPad planšetdatoros izmantotajām lietotnēm, jo šeit bezmaksas kategorijā ir redzams uzsvars uz video saturu. Attiecīgi pirmajā vietā YouTube, otrajā Zoom, bet trešajā straumēšanas serviss Disney+. Citu lietotņu kategorijā topā ir Procreate, GoodNotes 5 un Notability. Bezmaksas spēļu trijnieks ir identisks iPhone spēlētajām, kā arī maksas spēles iPad lejupielāžu skaitā ir līdzīgas.

    iPhone lietotņu tops ASV

    Populārākās bezmaksas iPhone lietotnes

    Populārākās maksas iPhone lietotnes

    Populārākās bezmaksas iPhone mobilās spēles

    Populārākās maksas iPhone mobilās spēles

    Ko jūs liktu savā App Store topā?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bobis
    08.12.2021 01:48

    Ar flash player nogalinasanu un atteiksanos no windows 7, labakas speles nolaistas ateja.

    Reklāma