Web Analytics
More
    Reklāma

    “Samsung” nākamā produktu prezentācija notiks 20. oktobrī

    Jaunākie raksti

    Tā vien izskatās, ka nākamajā nedēļā pasauli pāršalks īsts gadžetu lapkritis, jo gaidāmas veselu trīs ražotāju produktu prezentācijas. Pirmdien, 18. oktobrī, notiks “Apple” produktu prezentācija, otrdien “Google” prezentēs savu jaunāko viedtālruni “Pixel 6“, savukārt trešdien, 20. oktobrī, kā sniegs uz galvas uzkritis “Samsung” “Galaxy Unpacked Part 2” pasākums.

    6. augustā Kursors.lv bija ieradies uz “Samsung” produktu prezentāciju, kurā iepazināmies ar ražotāja jaunāko veikumu – viedtālruņiem “Galaxy Z Fold3” un “Galaxy Z Flip3“, bezvadu austiņām “Galaxy Buds2“, kā arī viedpulksteņiem “Galaxy Watch4” un “Galaxy Watch4 Classic”. Ar lielāko daļu no šīm ierīcēm esam jau iepazinušies, iztestējuši un sagatavojuši apskatus. Ja visa nauda nav jau iztērēta “Apple” iekārtās, iespējams, vērts palūkot, ko labu piedāvā “Samsung”.

    Reklāma

    Un tieši par to “Samsung” pagaidām mums nestāsta – nav zināms, ko sagaidīt “Galaxy Unpacked Part 2”. Klīst baumas, ka uzņēmums varētu izziņot viedtālruni “Galaxy S21 FE” un planšetdatoru “Galaxy Tab S8”. Savukārt jau prezentētais “Galaxy Z Flip 3” varētu tikt atrādīts piecās jaunās krāsās – zilā, pelēkā, gaiši rozā, baltā un dzeltenā. Šīs krāsas, starp citu, redzamas arī pasākuma intro video un arī šī raksta titulbildē. Šajā sakarā “Samsung” norāda: “Mūsu lietotāji ir daudzšķautņaini un izdzīvo dzīvi tik daudzos krāsainos, interesantos un unikālos veidos. Tehnoloģijām, ko viņi izmanto katru dienu, būtu jāatspoguļo viņu individualitāte”.

    Ņemot vērā pasaulē esošo situāciju, “Galaxy Unpacked 2021 Part 2” notiks tikai tiešsaistē – 10:00 no rīta jeb 17:00 pēc Latvijas laika. Prezentācija būs skatāma samsung.com, “Samsung Newsroom” un kompānijas “YouTube” kanālā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma