Web Analytics
More
    Reklāma

    Nākamā Apple rudens produktu prezentācija gaidāma 18. oktobrī

    Jaunākie raksti

    Otrdienas vakarā pēc Latvijas laika diezgan negaidīti Apple paziņoja par to, ka ir gaidāma vēl viena uzņēmuma prezentācija šajā rudenī, proti, 18. oktobrī. Varbūt tas nav tik negaidīti, tomēr pati ziņa diezgan ātri pāršalca sociālos tīklus un medijus.

    Neierasti, ka pasākums norisināsies pirmdienā, jo parasti šie notikumi notiek otrdienās. Vismaz pēdējo gadu iPhone atklāšana notikusi nedēļas otrajā darbadienā. Visticamāk, ka Apple varētu prezentēt atjaunotu MacBook Pro portatīvo datoru. Lielākais jaunums varētu būt nākamās paaudzes radītais M1X ARM procesors, turpinot attīstīt pagājušā gada oktobrī prezentēto M1 procesoru. Iespējams, ka jaunie un jaudīgie portatīvie datori saņems salīdzinoši lielas dizainiskās izmaiņas. Tie būs pieejami 14 un 16 collu izmērus ar mini-LED tehnoloģijas ekrāniem. Tāpat tiks atgrieztas vairākas pieslēgvietas, kuras bija pazudušas jaunais MacBook Pro – HDMI, SD kartei un MagSafe lādētājs.

    Reklāma

    Tiek baumots, ka Apple atteiksies no skārienjutīgā paneļa virs klaviatūras, atgriežoties pie fiziskām pogām. Arī dizainiski nākamais MacBook Pro varētu sekot šī brīža Apple tendencēm, ieturot kantainā dizaina līniju. Iespējams, ka tiks prezentēts atjaunots Mac mini galda dators. Tā būtu maza izmēra “spēkstacija”, jo līdzīgi MacBook Pro, būtu aprīkots ar M1X procesoru, līdz pat 64GB operatīvo atmiņu, un 16 vai 32 grafiskos procesorus.

    Ilgāku laiku tiek runāts par jaunām AirPods bezvadu austiņām, kuras tika gaidītas arī septembra prezentācijā reizē ar iPhone. Tas gan nenotika, un, iespējams, tās varētu tikt prezentētas tieši nākamajā pirmdienā. Pagaidām šīs ir tikai baumas un spekulācijas, tāpēc jau pirmdien, 18. oktobrī, pulksten 20:00 varam slēgties klāt no ierastajiem resursiem.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Name*
    14.10.2021 16:34

    Google pasteidzās aizņemt otrdienu. Gan jau tādēļ arī notiks pirmdien.

    x-f
    14.10.2021 19:12

    Bez jaunas aparatūras vēl rindā ir arī macOS 12 Monterey.

    Reklāma