Web Analytics
More
    Reklāma

    “Coinbase” strādā pie savas NFT platformas, konkurēs ar “OpenSea”

    Jaunākie raksti

    “Coinbase” gatavojas iekarot NFT tirgu un gada beigās atvērt savu digitālo aktīvu platformu ar vienkāršu nosaukumu – “Coinbase NFT”. Protams, ka šāda veida platformu skaits ir ļoti liels, īpaši pēc pavasarī redzētā NFT buma. Taču pašreiz šķiet, ka “Coinbase” lielākais konkurents šajā jomā būs “OpenSea”.

    “Coinbase” pagaidām izvairīgi atklāj, kas tieši platformā būs pieejams, taču savā paziņojumā atzīmē, ka cer tajā integrēt “sociālās iezīmes” – atvieglos NFT radīšanu, prezentēšanu, meklēšanu un iegādi. Galvenā doma ir padarīt NFT pieejamākus, kā arī pavērt iespējas jauna veida sarunām un atklājumiem. Tāpat zināms, ka visi darījumi “Coinbase NFT” notiks, izmantojot “Ethereum” blokķēdi.

    Reklāma

    Avots: Coinbase

    Jāatzīst, ka pēdējā laikā “Coinbase” nav veicies īpaši spīdoši. Kopš kļūšanas par publisku kompāniju aprīlī, “Coinbase” zaudējis 27% no savas vērtības. Paralēli uzņēmums saskāries arī ar citām problēmām, kas saistītas ar regulatoriem, bet tās kaut kā atrisinājušās. Savukārt “Coinbase NFT” varētu uzņēmumam atnest labākus laikus un nest peļņu. Par to liecina NFT tirgus diezgan lielā elastība. NFT ļoti populāri kļuva gada pirmajā pusē, savukārt pēc pāris mēnešu klusuma augustā šajā tirgū atkal atgriezās dzīvība.

    “Coinbase NFT” lielākais konkurents būs “OpenSea” platforma, kuras darījumu vērtība augustā sasniedza 3,4 miljardus ASV dolāru. Vienlaikus tas nav vienīgais vērā ņemamais spēlētājs. Arī “Binance” un “FTX” ienākumi nav peļami.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    13.10.2021 12:11

    NFT ir mūsu nākotne, mūsu viss

    Skameklis
    13.10.2021 20:38

    Sapirkies NFT štruntiņus?

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    13.10.2021 23:49
    Reply to  Skameklis

    All in

    Ēteris Buternieks
    13.10.2021 12:25

    Super! Gaidam ar maisu un jaunu NFT kolekciju :)

    Jjj
    13.10.2021 20:15

    Piemīz savu zeķi, nevienam tāda nebūs, un bez maksas

    Reklāma