Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus 8 sērijas viedtālruņi nākamgad saņems ColorOS

    Jaunākie raksti

    OnePlus faniem priekšā ir grūtas dienas. Pēdējā laikā OnePlus neuzvedas tā, kā mēs to bijām gaidījuši – ražotāju apsūdz viedtālruņu ātrdarbības mahinācijās, kā arī nevajag piemirst, ka OnePlus flagmaņu cena nu jau iet roku rokā ar Samsung un Apple.

    Pēdējais piliens šajā rūgtajā stāstā varētu būt OnePlus un Oppo sadarbība. Mazāk pati sadarbība kā OnePlus vēlme vēl šo to nopelnīt ar Oppo izstrādātās ColorOS izvietošanu OnePlus viedtālruņos.

    Reklāma

    It kā jau ColorOS ir tā pati OxygenOS, bet vismaz Ķīnā esot manāmas atšķirības starp OxygenOS un ColorOS pieeju privātumam un reklāmu izvietošanai viedierīcēs.

    Pagaidām gan nav skaidri pateikts, vai ColorOS nonāks viedtālruņos arī Eiropā. Ja tas notiks, tad tavs OnePlus 8, OnePlus 8 Pro un OnePlus 8T varētu pārvērsties spiegu elles mašinērijā, kas uz priekš kust tikai, kad noskaties pāris reklāmas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    13.08.2021 15:48

    Nu re prieks par OnePlus piekritejiem. Sanjemiet, to ko esat pelnijusi. No taa jau kjiiniesha tas kljuust par iistu kjiinieti, kaa xiaomi.

    0939
    13.08.2021 16:10
    Reply to  Oskars

    to xiaomi, kurš elpo pakausī samsungam?

    Kursors.lv
    13.08.2021 16:23
    Reply to  0939

    Elpo vai jau kaut kādos datu griezumos priekšā?

    0939
    13.08.2021 20:40

    baigi neiedziļinājos, bet nesen panorāmā teica, ka 2021. eiropā xiaomi tirgojot vairāk trubu, nekā samsung.
    ja es snaužot neko nepārpratu. mani tas neiespaido, bet ja nu akurāt runājam par x vs s.

    Ciba
    13.08.2021 19:20

    Ņemot vērā pēdējo gadu OP izgājienus šis bija gaidāms. Kaut vai kad šie sāka tam OP OS likt kaut kādus krašus bimbāļus un citu fufeli ražot, nevis labot kļūdas savā utainajā OS.

    Puteklis
    14.08.2021 10:47

    Vispār jau OxygenOS bija viena no tīrākajām sistēmām Android pasaulē, man pašam ir OnePlus Nord un telefons kalpo ļoti labi, pat labāk kā biju gaidījis. Bet šis jaunums protams nav iepriecinošs, arī jaunā Nord2 atteikšanās no Snapdragon procesoriem ir solis tajā pašā virzienā. Žēl. Tas nākotnes telefonu izvēli vismaz man pamatīgi sašaurinās – Android paliek tikai Samsung, Asus, varbūt vēl kāds mazāks spēlētājs un protams vēl Apple… Labi, ka Asus vēl veido ko saprotamu.

    Reklāma