Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus 9 sērija izsviesta no Geekbench par krāpšanos

    Jaunākie raksti

    AnandTech pēc ilgas izmeklēšanas atraduši visai interesantu OnePlus 9 un 9 Pro programmatūras optimizāciju, kas attiecas uz vairākām lietotnēm. OxygenOS analizējot viedtālrunī uzstādītās lietotnes, lai piemērotu to darbību akumulatora taupīšanai, bet atklāts, ka uz veiktspējas lietotnēm netiekot attiecināti nekādi enerģijas taupīšanas algoritmi.

    Geekbench šo noturējis par šmaukšanos ar veiktspējas testu rezultātiem, un OnePlus 9 un 9 Pro modeļi izsviesti ārā no Geekbench datubāzēm. Geekbench uzsver, ka OnePlus radītā pieeja akumulatora darbības laika uzlabošanai tiek attiecināta uz katru konkrētu lietotni (tās nosaukumu), nevis uz lietotnes darbību un uzvedību.

    Reklāma

    Tādējādi OnePlus 9 un 9 Pro modeļi piešķir konkrētām lietotnēm maksimālu jaudu pēc to nosaukuma, nevis pēc nepieciešamības. Sagaidāms, ka Geekbench veiks izmeklēšanu arī par citiem OnePlus viedtālruņu modeļiem.

    Šis nodarījums gan nav salīdzināms ar pagātnes šmaukšanās mēģinājumiem, kad veiktspējas testu lietotnēm bija pa kluso atļauts pārsniegt ierīces siltumiedarbības (thermal) limitus un dzesēšanas spējas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Geeks
    08.07.2021 16:13

    Standarta ķīniešu izgājieni, peiļauju, ka ari vismie pārējiem sūdiem xiaomi utt., ir tā pat, jo šie viedtālruņi vienmēr sevi parāda labāk visos sintētiskajos testos, tikai ne dzīvē…

    Martins
    08.07.2021 23:39
    Reply to  Geeks

    Protams tavs aisūds tas labākais.

    Geeks
    11.07.2021 12:50
    Reply to  Martins

    Nemīz karstu kitajozu fanāt.
    Tas vienkārši ir fakts, visi tie telefoni ir “overklokoti” jo procesorus liek tadus pašus, kā samsung flagmaņiem, uz papīra un visos šajos sintētiskajos sūda testos ķinietis uzrāda lābāku rezultātu bet samsung un tamlīdzīgie ir stabilāki.
    Bet par cik noprotu tad esi teorijas sūdu stūmējs, tad iesaku tev aizrīties, jo apple procesors pat sintētiskajos testos ir ātraks par taviem android brāķiem, un ar 2x mazāku ramu tas arī strādā ātrāk, kā konkurenti, tādēl vari doties raudāt kur citur..

    Oskars
    30.07.2021 20:14
    Reply to  Geeks

    Seit runajot par Apple pirmam kartam, sevis izstradats dzelzis un OS. Bet ar Android ir ka ar Windows. Dzelzus izstrada daudz kompanijas, bet OS tiek pielagota viena. Tapec nebutu objektivi runat no ta konteksta. Google nosaciti bija savs dzelzis.

    Reklāma