Web Analytics
More
    Reklāma

    “IKEA” zviedru mājsaimniecībām pārdos atjaunojamo enerģiju

    Jaunākie raksti

    Daudziem varētu būt zināms, ka zviedru uzņēmums “IKEA” piedāvā ne tikai mājokļa iekārtošanai nepieciešamo, bet arī dažādus viedos risinājumus, piemēram, žurnālgaldiņu ar iebūvētu gaisa attīrītāju un lādētāju grāmatas formā. Nav noslēpums, ka uzņēmums pievēršas arī ilgtspējas jautājumiem, un nupat nācis klajā ar plāniem Zviedrijas iedzīvotājiem pārdot zaļo elektroenerģiju, izmantojot “Strömma” abonēšanas pakalpojumu.

    Jaunais abonēšanas serviss zviedriem būs pieejams sākot ar septembri. Cenas pagaidām atklātas netiek, taču zināms, ka klientiem būs iespēja saņemt saules vai vēja ģenerētu elektroenerģiju, kuras izmantojumam varēs sekot līdzi mobilajā lietotnē. “IKEA” pagaidām šaubīgi izsakās, vai šo iespēju izvērsīs ārpus Zviedrijas. Taču doma ir līdz 2025. gadam to sākt piedāvāt visos mātesuzņēmuma “Ingka Group” tirgos.

    Reklāma

    Tirgotājiem un klientiem nav sveši “IKEA” centieni kļūt videi draudzīgākam. Uzņēmums pašreiz jau 11 tirgos pārdod saules paneļus un sākot ar oktobri pārtrauks neuzlādējamo bateriju tirdzniecību. Tāpat kopumā “IKEA” plāno pielikt lielas pūles, lai Zviedrija straujāk virzītos pretī ilgtspējai. Šāda rīcība, protams, arī uzlabo uzņēmuma publisko tēlu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma