Web Analytics
More
    Reklāma

    IKEA žurnālgaldiņā iebūvē gaisa attīrītāju

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā nedēļā IKEA izziņoja, ka savu mēbeļu klāstu papildinās ar žurnālgaldiņu, kas būs aprīkots ar iebūvētu gaisa attīrītāju. Tāpat pašu attīrītāju būs iespējams iegādāties atsevišķi.

    Jaunais galds nosaukts par STARKVIND, un tas būs salīdzinoši maza izmēra apaļš koka galds, zem kura virsmas atradīsies gaisa attīrītājs ar trijiem dažādiem filtriem. Tam būs pieejami pieci dažādi darbības ātrumi, kā arī automātiskais režīms. Pirmais no filtriem spēs savākt matus un putekļus, tikmēs otrais spēs apkopot sīkākus putekļus un ziedputekšņus. Trešais filtrs attiecīgi spēs savākt gāzes un tādas smaržas, kā piemēram, ēdiena gatavošanas laikā radītās. STARKVIND darbības intensitāti būs iespējams kontrolēt arī ar IKEA izstrādāto lietotni.

    Reklāma

    Avots: Guru3D

    Kā norāda uzņēmums, tad šis gaisa attīrītājs varēs apkopot līdz pat 99,5% no gaisā esošajām mazajām daļiņām. Attīrīšanas jauda ir paredzēta salīdzinoši mazām istabām līdz 20 kvadrātmetriem. Galda cena būs 149 EUR, taču pašu filtru varēs iegādāties atsevišķi par 99 EUR. Līdz šim IKEA piedāvāja gaisa attīrītāju FÖRNUFTIG, un STARKVIND galds papildinās šo produktu līniju.

    Avots: Guru3D
    AvotsGuru3D
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Elektriķis
    10.08.2021 08:18

    Attēlā kautrīgi tiek izlaista viena detaļa: barošanas vads no galdiņa uz kontaktligzdu. Apaļš galdiņš, bet būs jāliek pie sienas, jo citādi tas regulāri tiks parauts aiz vada.

    0939
    10.08.2021 09:39
    Reply to  Elektriķis

    kam nopietnākam par ikea varētu uztaisīt rozeti grīdā zem galdiņa.

    Krotow
    10.08.2021 12:06

    Likās ka pirmais būs krēsls ar iebūvētu purkšķu filtru. Taču šis ir atvēzējies uz vēl vairāk. Jānoliek Brīvības un Stabu ielu krustojumā jūlija pēcpusdienā darba dienā.

    Reklāma