Web Analytics
More
    Reklāma

    “Tinder” drīzumā ieviesīs ID verifikāciju

    Jaunākie raksti

    Populārā iepazīšanās lietotne “Tinder” ik pa laikam nāk klajā ar jaunām funkcijām, kā iepazīšanos padarīt ne tikai interesantāku, bet arī drošāku. “Tinder” pārstāvji nedēļas sākumā nāca klajā ar paziņojumu, ka lietotājiem visā pasaulē drīz būs pieejama ID verifikācija, kas ļaus pārliecināties, ka lietotāja profils ir autentisks un to izveidojusi reāla persona.

    Ziņots, ka ID verifikācija, piemēram, Japānā ir spēkā jau kopš 2019. gada, un acīmredzot to tagad vērts izvērst plašāk pasaulē. Identitātes pārbaudīšana ar ID verifikāciju kopumā nav nekas jauns, un daudzi pakalpojumu sniedzēji ko tādu dara. Lietotājam jāuztaisa pašbilde ar valsts izdotu dokumentu, piemēram, pasi, ID karti, autovadītāja apliecību, lai pierādītu savu identitāti.

    Reklāma

    “Tinder” norādījis, ka sākotnēji ID verifikācija nebūs obligāta, taču nav izslēgts, ka nākotnē tā varētu būt nepieciešamība īpaši jaunajiem lietotājiem. Tādā gadījumā vispirms šī funkcija varētu kļūt obligāta reģionos, kur šādu identitātes pārbaudi pieprasa likums. Pagaidām nav skaidrs, kā uzņēmums no privātuma un drošības aspekta varētu pārvaldīt lietotāju iesniegtos dokumentus. Taču līdztekus video tērzēšanai, “panikas pogai”, funkcijai pārbaudīt simpātijas sodāmību, ID verifikācija varētu būt vēl viena iespēja, kā iepazīšanos “Tinder” padarīt vēl drošāku.

    Avots9to5mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    15 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Dāx
    18.08.2021 10:51

    Es nez kāpēc, man esot tepat Latvijā jau tiek pārbaudei prasīts savu profilu verificēt. :D Dīvaini!

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    18.08.2021 10:58

    Personības vai personas?

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    18.08.2021 11:22

    Cerams, ka par tādu kļūdu algu samazinās tikai nedaudz :)

    0939
    18.08.2021 11:06

    hm, virsraksts vēsta ko pavisam citu, nekā raksts.
    unikalitāte <> autentiskums.

    Krotow
    18.08.2021 11:58

    Diez kura ķermeņa daļa tur verifikācijai jāuzrāda?

    KasparsB
    18.08.2021 17:40

    Funkcija kā tāda pat LV strādā jau miljons gadi, tik jaunums laikam ir dokumenta piesaiste. Autoram derētu info ar kādreiz pārbaudīt, a to bieži vien Kursorā virsraksti skaļāki par saturu un par fīčām, kas nereti jau eksistē :D

    KasparsB
    18.08.2021 18:01

    nav jau jālieto app, pietiek faq apskatīt. Google taču mākam lietot.

    ggggg
    19.08.2021 10:38

    Ui, kādi te negatīvi cilvēki! :)
    Tinderis varētu ieviest iespēju bez maksas meklēt cilvēku pēc konkrētām interesēm, ļoti grūti ir saprast vai otram cilvēkam vispār ir kaut kādas intereses, ārpus dibena atrādīšanas. :)

    BTR
    20.08.2021 17:59

    Ļoti bēdīga aplikācija, zinu, meitenes, sievietes, puišus un večus, kur pat ar premiumu nobloķē bez skaidorjuma, palīdzības dienests liek mīksto pat neko neskaidro, naudu par premium neatmaksā. Patiesībā ieteikums cenšaties dzīvajā iepazīties, lietderīgāk un nav jāmaksā lielas summa spar neko.

    Patiesībā suportisti :) liek noteikumu punktus, bet viņu noteikumos ir caurumi, tiesības vnk bloķēt un neatmaksāt viņiem nav.

    Bet nu, kuri vēlas, lai dzīvojās šajā vietnē :)

    Reklāma