Web Analytics
More
    Reklāma

    Bīstama Tinder randiņa gadījumā būs iespējams izmantot panikas pogu

    Jaunākie raksti

    Iepazīšanās serviss Tinder ir ieguldījis līdzekļus aplikācijā Noonlight, ar kuras palīdzību centīsies uzlabot savu lietotāju drošību bīstama randiņa laikā, sniedzot iespēju salīdzinoši nemanāmi izsaukt palīdzību caur lietotni.

    Noonlight ir serviss, kurš atbild par dažāda veida drošību cilvēka dzīvē, savienojoties ar viedierīcēm un citām aplikācijām, lai spētu analizēt, ja kaut kas noticis ne tā kā vajag. Uzņēmuma pusē darbojas dispečers, kurš spēj attiecīgi reaģēt uz notiekošo. Tāpēc Tinder ir izveidojis integrāciju ar šo lietotni, lai briesmu gadījumā klients spētu caur aplikāciju izsaukt palīdzību.

    Reklāma

    Primārais nosacījums būs telefonā instalēt pašu Noonlight, kā arī atļaut tai piekļūt savai atrašanās vietai, jo tādā veidā caur Tinder būs iespējams izsaukt palīdzību briesmu gadījumā. Lietotājam tiks piedāvāti vairāki drošības līmeņi:

    • koda ievadīšana aplikācijā;
    • īsziņas saņemšana no dispečera;
    • zvans no dispečera.

    Ja netiks atbildēts uz visiem 3 signāliem vai pati persona dos ziņu, ka jūtas apdraudēta, dispečers nekavējoties ziņos policijai par notikušo, tāpēc ir svarīgi zināt pareizo atrašanās vietu. Tieši koda ievade domāta tam, lai pēc iespējas neuzkrītošāk varētu ziņot par nepatīkamo situāciju. Par Noonlight opcijas izmantošanu liecinās speciāls simbols pie profila, kam jau sākotnēji otru pusi vajadzētu atturēt no nepārdomātas rīcības.

    Tāpat Tinder izveidojusi jaunu identifikācijas sistēmu, lai izvairītos no viltus profilu izveidošanas. Proti, katram lietotājam sava identitāte būs jāapstrina nobildējot vairākus selfijus, kurus mākslīgais intelekts kopā ar cilvēka palīdzību salīdzinās ar citām bildēm, lai apstiprinātu identitāti.

    Šie jaunie drošības mēri sākotnēji būs pieejami ASV, bet šī gada garumā tiks palaisti arī citos tirgos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Karlis
    30.01.2020 23:48

    Tinderotāji jūtu karstumā iekāps gultā, jaunā dāma iekarsīs un aizmirsīs ievadīt tālrunī kodu un jau kulminācijas brīdī pie durvīm klauvēs policija :) Turklāt, lielā pilsētā GPS varētu nedot cerētos rezultātus, īpaši dzelzsbetona ēkas ietvaros – ej nu nosaki, kurā dzīvoklī atrodas apdraudzētais saldumiņš…

    Reklāma