Web Analytics
More
    Reklāma

    Iepazīšanās lietotnē Tinder varēs pārbaudīt sirdsāķīšu sodāmības vēsturi

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Match Group, kura paspārnē atrodas populārā iepazīšanās lietotne Tinder, ir iegādājusies bezpeļņas servisu Garbo, kas piedāvā pārbaudīt cilvēku sodāmības vēsturi. Tas nozīmē, ka pēc laika Tinder lietotājiem būs iespējams pārbaudīt savu potenciālo randiņu partneru kriminālo pagātni.

    Garbo iegāde un integrēšana Match Group saistītajos servisos (Tinder, OkCupi, Hinge un Match) ļaus uzzināt tādu informāciju, kā veiktos arestus, miesas bojājumu nodarīšanu, uzmākšanās gadījumus, speciālos ierobežojumus vai citus ar vardarbību saistītus pāridarījumus. Toties nebūs pieejama informācija par neatļautu narkotiku tirdzniecību un ar ceļu pārkāpumiem saistītos sodus. Lietotājiem būs nepieciešams zināt pārbaudāmās personas vārdu un telefona numuru. Kā norādīts Garbo servisā, tad nebūs nepieciešams pat cilvēka uzvārds.

    Reklāma

    Šis pakalpojums gan nebūs par brīvu, taču šobrīd nav zināma tā potenciālā maksa, jo Match Group to vēlas padarīt pietiekami pieejamu ikvienam lietotājam. Kā pirmā lietotne, kura saņems šo iespēju būs tieši Tinder, taču šo funkcionalitāti ir paredzēts izmantot arī pārējos Match Group servisos. Tiesa, Garbo servisu šobrīd nav iespējams notestēt, jo tas nedarbojas arī kā atsevišķs pakalpojums. Match Group neveiks neapzinātu sava servisa lietotāju pārbaudi, bet to iniciēs pats ieinteresētais lietotājs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    0952
    17.03.2021 19:14

    nākamais – medicīnisko karti?

    Krotow
    17.03.2021 22:16

    Ja nav uz pussešiem un nav sodīts par vardarbību tad derēs :P

    DMG
    19.03.2021 15:06

    Njā laikā, kad tur regulāri dublējas personas un nepārtraukti uzrodas kāds, kas piedāvā kaut kur investēt naudu, mēģina radīt jaunu pakalpojumu, kurš nevienam nav vajadzīgs. Kāpēc gan ne?

    Reklāma