Web Analytics
More
    Reklāma

    Tinder tagad ļauj komunicēt ar video čata palīdzību

    Jaunākie raksti

    Vasaras pašā plaukumā iepazīšanās serviss “Tinder” nāca klajā ar ziņu, ka sācis testēt video čata iespējas. Nu pēc pāris mēnešiem jaunā funkcija oficiāli pieejama ikvienam lietotājam. Iespēja patērzēt ar savu simpātiju video formātā varētu būt visai pieprasīta un populāra funkcija, jo pandēmija būtiski ierobežo iepazīšanās iespējas klātienē.

    Funkcija “Face to Face” ir Tinder bezmaksas papildinājums, kas tiks iespējota tikai tad, ja abi sarunu biedri to vēlas un piekrituši Tinder pamatnoteikumiem. Tāpat jaunā iespēja, ko, cita starpā radījusi Tinder uzticības un drošības komanda, ļaus cilvēkiem tērzēt tikai tad, ja abu skatiens vērsts pret kameru. Būtiski, ka, ja videočats radījis kādas neērtības vai izvērties neveiklāks kā gaidīts, to jebkurā brīdī var atspējot un turpināt sazināties ar simpātiju rakstiskā veidā.

    Reklāma

    To, ka Tinder īpaši šajā sarežģītajā laikā ir visai pieprasīts un acīmredzot vajadzīgs pakalpojums, pierāda fakts, ka tas kopš 2012. gada lejupielādēts vairāk nekā 340 miljonus reižu. Savukārt vienā šī gada marta dienā lietotne apmeklēta trīs miljardus reižu.

    AvotsCNN
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    29.10.2020 15:05

    Keitija, jaa tomer laikam ko meklejies tur. Sis jau ir tava otrais raksts par Tinder shi menesha laika. :) Puishi, viriesi L – Latvija sanjematies un uzaiciniet Keitiju uz randinju, nevis muljkjibam Tinderos apmierinaties skatoties uz piljknabjiem.

    Kursors.lv
    29.10.2020 15:07
    Reply to  Oskars

    Keitija raksta par tēmām, kuras mēs kopā kā Kursora komanda izplānojam un atzīstam par interesantām vai nozīmīgām. Neuzmācies meitenei! :)

    Krotow
    30.10.2020 11:55

    Varbūt nevajadzēja? Kad gribošie ieraudzīs, kā otrā pusē gribošie izskatās, tinderim vēl kritīsies apgrozījums ;)

    Reklāma