Web Analytics
More
    Reklāma

    Tinder sāk testēt video čata iespēju

    Jaunākie raksti

    Laikā, kad satikšanās iespējas ir ļoti ierobežotas, nemaz nerunājot par iešanu uz randiņiem, Tinder piedāvā efektīvu un praktisku risinājumu, kā no parastas sarakstes pakāpties vienu soli augstāk. Uzņēmums vakar paziņoja, ka sācis piedāvāt “aci pret aci” video čata iespējas ASV, Brazīlijā, Dienvidkorejā un citās valstīs. Jādomā, ka šāds jauninājums bijis ļoti gaidīts – Tinder aptaujas dati rāda –  aptuveni puse lietotāju pēdējā mēneša laikā meklējuši dažādus veidus, kā sarīkot randiņu video formātā.

    Tinder norādījis – video saruna varētu būt laba iespēja īpaši tiem, kuri sapratuši, ka sarakstoties ļoti labi saprotas un ir gatavi pāriet uz citādāku komunikācijas formātu. Vienlaikus pirms video čata sākšanas svarīgi ir atzīmēt, ka piekrītat Tinder noteikumiem. Tie paredz, ka lietotāji apņemas sarunas laikā iztikt bez vardarbības, uzmākšanās un kailiem skatiem. Pagaidām gan šajā sakarā svarīgākais jautājums – kā patiesībā Tinder to panāks un pratīs reāli novērst šāda vai līdzīga rakstura darbības. Taču tas, ko lietotāji varēs darīt, ir sniegt atsauksmes par konkrēto video čatu un vajadzības gadījumā paziņot, ja saruna augstāk minēto vai kādu citu iemeslu dēļ “izgājusi no rāmjiem”. Tomēr, vai kaut kas tiks darīts lietotāju aizsardzībai pašas video tērzēšanas laikā, Tinder nav informējis.

    Reklāma

    Skaidrs ir tas, ka Tinder nepieciešams vēl daudz informācijas un atsauksmju no pašiem lietotājiem par jaunās funkcijas izmantojamību, lai pēc tam varētu veikt iespējamus uzlabojumus. Tieši tāpēc arī uzņēmums diezgan uzmanīgi sācis piedāvāt šo jauno tērzēšanas iespēju. Lai vai kā, video čats, domājams, varētu kļūt par diezgan nozīmīgu Tinder funkciju īpaši šobrīd, kad satikšanās iespējas dzīvē ir stipri ierobežotas. Turklāt, vienkārša video saruna ir arī dabiskāks veids, kā saprast – saderat kopā vai tomēr nē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma