Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple M2 procesors varētu parādīties nākamajā gadā kopā ar jaunu MacBook Air modeli

    Jaunākie raksti

    Sāk iezīmēties jaunas prognozes par to, kad Apple varētu piedāvāt nākamo savu ARM tehnoloģijas M2 procesoru, kas varētu notikt nākamā gada pirmajā pusgadā. Tas tiktu prezentēts reizē ar pārveidotu MacBook Air portatīvo datoru.

    Twitter lietotājs @dylandkt, kurš jau pagātnē ir piegādājis pietiekami uzticamus pareģojumus par nākamajiem Apple produktiem un to tehnisko specifikāciju, tagad publiskojis ierakstu, ka nākamais uzņēmuma radītais ARM procesors M2 tiks prezentēts 2022. gada pirmajā pusē. Tas notiks reizē ar atjaunotu populāro Apple MacBook Air portatīvo datoru, kas varētu tikt piedāvāts līdzīgā krāsu shēmā kā jaunie iMac datori. Tāpat Dylandkt ziņo, ka iepriekš pieminētais M1X procesors būs paredzēts jaudīgākām ierīcēm, piemēram, MacBook Pro portatīvajam datoram vai citam iMac līnijas datoram.

    Reklāma


    Šajā gadā joprojām tiek gaidīts arī atjaunots MacBook Pro modelis, tomēr gada pirmā puse jau ir cauri, un to varētu gaidīt otrajā pusgadā. Pagaidām gan nav pārāk uzticamas ziņas vai baumas, kas to precīzāk apstiprinātu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma