Web Analytics
More
    Reklāma

    ASV Kosmosa spēki izsolīs digitālos tokenus ar kosmosa tematiku

    Jaunākie raksti

    Sekojot līdzi NFT (non-fungible tokens jeb neaizstājami, unikāli, blokķēdē izvietoti digitālie aktīvi) trakumam, kas jau manāmi pierimis, ASV Kosmosa spēki paziņojuši, ka izsolīs 3D papildinātās realitātes NFT. Tie, protams, būs kosmosa tematam veltīti un attēlos gan satelītus, misiju nozīmītes, monētas, kosmisko skafandru, gan citus priekšmetus.

    Zīmīgi, ka šāda izsole netiek rīkota tāpat vien un ka tas ir populāri. Nebūt ne. Izsole notiks par godu Kosmosa spēku GPS bloka III misijas piektā transportlīdzekļa “Armstrong” izlaišanai drīzumā.

    Reklāma

    Šie digitālie tokeni tiks izsolīti NFT platformās “Ethernity Chain” un “Star Atlas”. Sākuma cena visiem būs 1 USD, taču paredzams, ka par atsevišķiem NFT pircēji būs gatavi atdot pat 1000 ASV dolāru. Kosmosa spēku digitālie tokeni izveidoti sadarbībā ar digitālās mākslas kompānijām “WorldwideXR” un “VueXR”.

    NFT tirgus vērtība un popularitāte gada sākumā strauji pieauga, šajā trakumā iesaistoties ne tikai privātpersonām, bet arī uzņēmumiem. Esam jau krietni daudz par šo tēmu rakstījuši, piemēram, “Twitter” CEO savu pirmo tvītu pārdevis kā NFT, smaržas kā NFT, pāris apprecas, izmantojot NFT gredzenus, “airBaltic” izlaiž savus NFT utt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    22.06.2021 13:24

    Kad diez krievu Kosmosa spēki sāks tirgot NFT vodku!?

    Krotow
    22.06.2021 20:02
    Reply to  Skābene

    No NFT miskastēm.

    Reklāma