Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple izveidojis mājaslapu “Why Mac”, lai izceltu to, kāpēc cilvēkiem jāiegādājas Mac datori

    Jaunākie raksti

    Pagājušās nedēļas piektdienā pie pirmajiem klientiem nonāca atjaunotie iMac datori, kas tagad ir aprīkoti ar Apple izstrādāto M1 procesoru, iezīmējot vēl viena produkta pāreju no Intel uz uzņēmuma procesoru.

    Reizē ar šo notikumu Apple ir izveidojis jaunu sadaļu “Why Mac” savā mājaslapā, kurā tiek atzīmēti vairāki punkti, kāpēc tieši izvēlēties uzņēmuma radītos datoros. Ir atzīmētas piecas galvenās lietās:

    Avots: Apple
    • Mac datorus ir ļoti viegli un ērti uzstādīt;
    • tie ir jaudīgi, sniedzot plašas produktivitātes iespējas;
    • lietošana ir intuitīva;
    • Mac datori ir integrēti Apple ekosistēmā;
    • protams, nav aizmirsts par privātumu. Saistībā ar iPhone drošību un privātuma politiku nesen tika izlaists interesants reklāmas video.

    Lapas beigās ir pieejams izvēlēties kādu no jaunajiem Mac sērijas datoriem, no kuriem visi jau šobrīd ir pieejami ar M1 procesoru, izņemot 27 collu iMac. Iespējams, ka to aizstās nākamie iMac Pro modeļi. Šo savā ziņā varētu uztvert par atbildi reklāmai, kuru bija izveidojis Windows, norādot uz to, kāpēc labāk ir izvēlēties viņu darbinātos datorus nevis Apple produkciju. Katrā ziņā gan mediji, gan YouTube šobrīd ir piepildīti ar apskatiem par jauno iMac datoru, kas iezīmē nākamo virzienu vienkorpusa datoru tirgū.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma