Web Analytics
More
    Reklāma

    “Triumph” atrāda elektriska motocikla “TE-1” konceptu

    Jaunākie raksti

    “Triumph” savam modeļu piedāvājumam gatavojas piedāvāt vismaz vienu elektrisko moci – ražotājs atklājis skices elektromotocikla konceptam, kā arī parādījis jaudas agregātu, kas ir tuvu ražošanas gatavībai.

    Prototips ar nosaukumu “TE-1” skicēs veidots ar ļoti sportisku un agresīvu dizainu, taču tas nekādā veidā nelec acīs kā elektrisks mocis. Pieliekam izpūtēju un tas būs gana līdzīgs parastam, ar benzīnu darbināmam motociklam. Tas darīts apzināti, jo ražotājs vēlas pārliecināt cilvēkus, kuri šobrīd izmanto ar benzīnu darbināmus motociklus.

    Reklāma

    “Triumph” savu elektromoča projektu iesāka 2019. gada pavasarī, piesaistot finansējumu no Lielbritānijas valsts institūcijām, līdz ar to šajā projektā savs devums ir arī valsts nodokļu maksātājiem. Ražotājs norāda, ka ļoti daudz uzmanības pievērsts 15kWh baterijai, nodrošinot gana ātru uzlādi. Jaudas agregāta izstrādē piedalījušies inženieri no pazīstamās “Williams F1” komandas

    Elektriskais motors spēj attīstīt 174 zirgspēkus, bet ražotājs nav izplatījis citas specifikācijas. Mediji noskaidrojuši, ka motocikls sver 220 kilogramus un tas ar vienu uzlādi varēs nobraukt apmēram 190 kilometrus, savukārt līdz 80 procentiem bateriju būs iespējams uzlādēt apmēram 20 minūšu laikā. “Triumph” īpaši uzsvēra, ka šajā motociklā tas centies piedāvāt tādu pašu sniegumu kā benzīna motociklos.

    Prototipa testi sāksies nākamo dažu mēnešu laikā, bet, lai tas nonāktu ražošanā, vispirms jātiek galā ar dažādām izmaksu pozīcijām, līdz ar to nav garantijas, ka kaut ko tamlīdzīgu ieraudzīsim tirdzniecībā. Mocis varētu nonākt tirdzniecībā brīdī, kad uzņēmums uzskatīs, ka par kādu konkrētu cenu tam atradīsies gana daudz pircēju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma