Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple iPhone 12 Pro Max ir populārākais 5G viedtālrunis ASV

    Jaunākie raksti

    Kopš jaunāko Apple iPhone 12 modeļu prezentācijas oktobrī ir pagājuši četri mēneši, un šajā laikā šī modeļu līnija ir kļuvusi par populārāko un pārdotāko tieši 5G telefonu tirgū. Pats populārākais modelis ir visdārgākais iPhone 12 Pro Max.

    Kad oktobra vidū tika prezentēti jaunie iPhone, pasākums iesākās ar ziņu no Verizon par 5G tīkla pārklājumu Ziemeļamerikā, un šajā ziņā Apple viedtālruņi arī ir veicinājuši kopējo 5G pieejamību ASV. Vispopulārākā 5G viedierīce janvārī ir bijis dārgākais iPhone 12 Pro Max modelis, kura cena ASV ir sākot no 1099 dolāriem. Pēc tam otrajā vietā, balstoties uz dažādiem datiem, seko vai nu iPhone 12 vai iPhone 12 Pro modeļi, jo attiecīgi visiem ir pieejams 5G atbalsts.

    Iegūtie dati ir balstīti uz diviem avotiem, no kuriem vienā gadījumā tie ir reālie pārdošanas dati, bet uzņēmums Ookla izpētei ir izmantojis Speedtest lietotnes informāciju, kuru lietotāji attiecīgi izmantojuši. Vismaz janvārī uzreiz aiz iPhone seko Samsung Galaxy S20+ un Galaxy S20 Ultra modeļi.

    Es laikam esmu bijis naivs, jo sagaidīju, ka tomēr tik izdaudzinātā Latvijas mobilo savienojumu vide spēs mums nodrošināt normālu un plašu 5G pārklājumu jau šobrīd, bet tomēr ASV ir aizsteigusies krietni priekšā.

    AvotsPCMag
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LAN
    19.02.2021 14:08

    Cik tad ir notirgoti galu galā?

    Zozo
    19.02.2021 14:12

    Nevajag tik loti pardzivot, jo kam tev 5G? Kas ir tik dzivei vitali vajadzigs, ko nespej paveikt 4G? Tagad daudzi kluvusi tik trausli un jutigi kā sniegparslinas, ka baidos pat iedomaties, kaa vini risina kadu dzives grutibu.

    Reklāma