Web Analytics
More
    Reklāma

    iDeal piedāvā iegādāties iPhone ar mazākiem ikmēneša maksājumiem

    Jaunākie raksti

    Autorizētais Apple izplatītājs Latvijā iDeal ir uzsācis iepriekš nebijušu kampaņu, piedāvājot  iegādāties jaunākos iPhone viedtālruņus par būtiski zemākiem ikmēneša maksājumiem. Baltijas valstīs šāds piedāvājums ir pieejams pirmo reizi.

    Jaunais pakalpojums Smart Deal būs pieejams iDeal klientiem, ļaujot iegādāties jaunākos iPhone viedtālruņus vieglāk un lētāk kā jebkad iepriekš.

    Pakalpojuma pamatā tiks izmantots finanšu līzinga līgums. Tiklīdz līgums būs parakstīts, klients saņems telefonu un varēs sākt to lietot. Līguma termiņa beigās pircējs iekārtu varēs atdot pārdevējam un izvēlēties jaunu telefona modeli uz jauna līguma pamata, vai arī paturēt esošo telefonu, samaksājot līgumā noteikto atlikušo vērtību.

    “Tendences rāda, ka cilvēki izvēlas mainīt savus tālruņus vidēji ik pēc diviem gadiem. Vairums cilvēku vēlas lietot jaunākos tirgū pieejamos modeļus, tādēļ mēs sākām meklēt ceļus, kā to izdarīt vienkārši un tajā pašā laikā par daudz pievilcīgāku maksu. Šādi mēs nonācām pie vēl nebijuša Smart Deal pakalpojuma, kas ir līdzvērtīgs preču līzingam un sniedz iespēju mūsu klientiem saņemt jaunākos iPhone modeļus par labāko cenu ik pēc diviem gadiem,” norāda Dana Jagodkina, iDeal interneta veikala vadītāja.

    Piemēram, pērkot iPhone 12 Pro, izmantojot jauno Smart Deal pakalpojumu, līgums tiek noslēgts uz 36 mēnešiem, kas nozīmē, ka pircējs maksā zemākos no šobrīd tirgū piedāvātajiem mēneša maksājumiem. Pēc 24 mēnešiem klients var izlemt – nodot tālruni atpakaļ pārdevējam un izvēlēties jaunāku modeli, vai paturēt esošo tālruni, turpinot maksāt par to atlikušos 12 mēnešus, vai arī samaksāt atlikušo vērtību vienā maksājumā.

    Ja klients izvēlas mainīt viedtālruni uz jaunāku modeli, pārdevēja pienākums ir atpirkt lietoto ierīci par līgumā noteikto atlikušo vērtību. Lietotājam tas ir ļoti ērts risinājums, jo vairs nav īpaši jādomā, ko iesākt ar veco telefonu – atdot to kādam citam vai pārdot. Izmantojot Smart Deal pakalpojumu, klients var vienkārši atdot veco tālruni un izvēlēties jaunu modeli, parakstot jaunu līgumu. Šādā veidā ir iespējams tikt pie jaunākā iPhone tālruņa ik pēc diviem gadiem.

    Daudzi klienti dod priekšroku finanšu līzinga pakalpojumam, jo tas ir vienkāršs risinājums, kas neprasa pirmo iemaksu, iegādāto preci ir iespējams izmantot tūlīt un norēķini tiek veikti pa nelielām daļām mēneša maksājumos.

    Šāda pieeja ir izdevīga ne tikai, lai iegādātos jaunākos modeļus, bet arī pirmā iPhone iegādei.

    Jaunākie iPhone modeļi, sākot no tikai 26,15 eiro mēnesī

    Jaunais Smart Deal pakalpojums attiecas uz visiem jaunākajiem iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max un iPhone SE sērijas telefoniem.

    Piemēram, iPhone 12 mini (64 GB) būs pieejams tikai par 26,15 eiro mēnesī vai 0.84 eiro dienā. Tajā pašā laikā, mēneša maksājums par vispopulārāko iPhone 12 Pro (128 GB) veido tikai 37,64 eiro, kas ir par 36,4 procentpunktiem mazāk kā izmantojot standarta līzinga līgumu.

    Pirmā iemaksa 0,00 eiro apmērā un 24 mēnešu garantija attiecas uz visām ierīcēm.

    Pēc iDeal aprēķiniem, ar jauno Smart Deal pakalpojumu pircējs, iegādājoties jaunu iPhone, var ietaupīt līdz pat 36 procentiem, salīdzinot ar citiem tirgū pieejamiem piedāvājumiem.

    Saistībā ar valstī noteiktajiem ierobežojumiem, Smart Deal pakalpojums pašlaik ir pieejams tikai iDeal internetveikalā. Vēlāk tas būs pieejams visās iDeal tirdzniecības vietās.

    Lai izvēlētos savu iPhone modeli un uzzinātu vairāk par nosacījumiem un cenu, lūdzu, apmeklējiet  vietni www.ideal.lv/lv_lv/smartdeal/.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    28 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    1253
    05.02.2021 10:48

    izdevīgāk ir nopirkt uzreiz un pēc 2 gadiem atdot bērnam, nevis 2 gadu laikā samaksāt vairāk kā 2/3 no vērtības un bērnam pirkt vēl citu telefonu.

    Elektriķis
    05.02.2021 11:09
    Reply to  1253

    Piekrītu. Bet pasaulē ir interesanti iekārtots: bagātie maksā mazāk, bet uz nabagiem vēl uzsēžās augļotāji. Viena daļa Ābolistu ir tādi, kuri metās pirkt visjaunāko, tādēļ tirgū ir gana svaigu lietoto telefonu. Man ir paveicies ar Ābolus gribošu atvasi, kura kāri apēd 2 gadīgus Ābolus:)

    LAN
    06.02.2021 21:36
    Reply to  Elektriķis

    Mani novērojumi vairāk liecina, ka nabagi vairāk grib tēlot bagātos, tādēļ arī nevar kļūt par bagātajiem.
    Neviens neliedz nabagajiem iPhone vietā iegādāties akcijas vai arī iestāties augļotāju aprindās.
    Mani novērojumi liecina, ka nabadzīgais slānis arī savu veselību investē alkohola un cigarešu tirgus stāvokļa uzlabošanai.

    Skābene
    05.02.2021 10:53

    Ar LMT atvērto var mainīt jau pēc 9 mēnešiem. Tāpat darbojas visādas atpirkuma programmas, kur pērkot jaunu, veco var ietirgot. Pa lielam nekā jauna, tik vien, ka zemais cipars sanāk nomaksu dalot uz 36 mēnešiem.
    Es jau teiktu, ka cilvēkam, kas nevar atļauties nopirkt telefonu no 3-4 mēnešu ietaupījumiem tik dārgs telefons nav vajadzīgs! Un pēc 2 gadu lietošanas jau stāvoklis būs tāds, ka tā atpirkuma summa jau būs simboliska, dažkārt jau telefons no kritiena nobeidzas ātrāk un jāturpina maksāt kredīts, kamēr telefons jau sen kā miskastē.

    Ciba
    05.02.2021 11:09

    Pilnīgs sviests.
    Savu SE2020 nopirku uzreiz un miers, kam man tās saistības? Ņemt telefonu kredītā ir kaut kāds vājprāts, it īpaši Ifonu. Labi, tev saplīst un vajag to aparātu, ej un nopērc A41 vai Poco X3 un ātri nomaksā un lieto.
    Pirkt šīs iekārtas un maksāt kredītu ir klaja vēlme stilot kad nevajadzētu, jeb grib lekt pāri savai pakaļai.

    Fedja
    05.02.2021 11:30
    Reply to  Ciba

    Nu tagad jau skaitās modīgi, ka telefons līzingā, mašīna līzingā, televizors līzingā, veļas mašīna līzingā un tad brauc pie mammas ēst, jo nepietiek naudas visus līzingus nomaksāt. Toties telefons ir pats jaunākais un krutākais, ka tikai paziņas kaut ko sliktu par tevi nepadomā!

    Last edited 3 years ago by Fedja
    digitalk
    05.02.2021 11:44
    Reply to  Fedja

    un jūs abi, protams, gribētu, lai jaunie cilvēki bez liekām naudām (kuras pamatā aiziet studiju maksai un nožēlojama kakta īrei par nesamērīgu cenu) lieto 5-gadīgu viedlāpstu ar sadauzītu ekrānu, izrūsējušu opeli, trubas tv, Vjatkas vešeni un ledusskapi Minsk.

    līzings ir tikai finanšu instruments, nevis dzīvesveids jūsu, kritizētāju, galvās.

    Last edited 3 years ago by digitalk
    1253
    05.02.2021 11:59
    Reply to  digitalk

    lieto 5-gadīgu aifounu ar sadauzītu ekrānu, kas maksā tikpat cik jauns budžeta androidfouns? nu, tā ir viņu pašu izvēle.

    digitalk
    05.02.2021 12:21
    Reply to  1253

    nē, tādu izvēli iedomājas @Ciba un @Fedja.

    Fedja
    05.02.2021 16:06
    Reply to  digitalk

    Nē draugs, tā ir tava izvēle! Es nopērku jaunu Xiaomi pa 200 un lietoju bez bēdu un bez līzinga. Ja nokrīt zemē baigi neraudu, nopērku jaunāku Xiaomi medoli pa 200.

    digitalk
    05.02.2021 16:33
    Reply to  Fedja

    pirmkārt, es tev neesmu draugs. otrkārt, nevajag savu izfantazēto izvēli piedēvēt man. treškārt, ne visi ir tik bagāti, lai būtu lieki 200 eiro budžetā.

    Krotow
    05.02.2021 16:35
    Reply to  digitalk

    Bez 200€ budžetā var domāt tikai par vienreiz lietojamo trubu, ko pārdod lielveikalā pie kases.

    Ciba
    05.02.2021 18:11
    Reply to  digitalk

    Man te liekas digital pats ir sarijies muļķainus kredītus un tagad projecē savas šaubas un nožēlu aizstāvot citus sev līdzīgus finansiālos imbecīļus.

    Ciba
    05.02.2021 18:07
    Reply to  digitalk

    un jūs abi, protams, gribētu, lai jaunie cilvēki bez liekām naudām (kuras pamatā aiziet studiju maksai un nožēlojama kakta īrei par nesamērīgu cenu) lieto 5-gadīgu viedlāpstu ar sadauzītu ekrānu, izrūsējušu opeli, trubas tv, Vjatkas vešeni un ledusskapi Minsk.

    Nu bet es tā ar darīju! Vēl 5 gadus atpakaļ! Ja nav rubļi, tad nav tev rubļi! Kāpēc ir jānodarbojas ir finansiālu bezatbildību un jākarās vēl vienā striķi dēļ sūdiem?
    Opeļa vietā bija sarūsējis bembis iemests sāniski katrā līkumā, un telefons bija vecs pārinstalēts galaxy S2 un dzīvojām pie čoma bars un kodām, ēdām makaronus un dzīvojām pa kapeikām, bet dzīvojām pilnīgi!

    Jauna cilvēka cienīga dzīve nav ifouns kredītā un stilot cik vien var! Kas tu tups? Un tagad žie zaļknābji kuriem knapi pilngadība tagad sarijās kredītus cik vien var un nav pēkšņi spējīgi nomaksāt. Senči varbūt izvelk, varbūt neizvelk, varbūt pasūtda dēt jo pats esi cirvis! Nu ko nu? Dēļ stūlbībām sadirsta kredīta vēsture un ir problēmas ar kredīta sagūšanu lieliskai mājai pa labu cenu – TAS IR STĀSTS NO DZĪVES!

    NAV SEVI JĀDZEN SAISTĪBĀS PRIEKŠ INFANTĪLĀM IZKLAIDĒM.

    Rūdolfs Rancāns
    05.02.2021 12:23
    Reply to  Fedja

    Nav jau vienmēr svaigākais jāņem. Es pēdējā laikā esmu pasācis ņemt iepriekšējā gada flagmaņus, apmēram puscenā no oriģinālās cenas. It īpaši tagad, kad katra jaunā paaudze nenes milzīgus tehnoloģiskos uzlabojumus. Amazonē šad tad arī var noķert kādu refurbished vai mazmazlietotu dīlu.

    1253
    05.02.2021 11:46
    Reply to  Ciba

    lekt pāri savai pakaļai nav nekas slikts, īpaši jaunībā – citādi jau nenotiek lielās lietas.
    skumji, ja lekšana apstājas “aifons uz krīta” stadijā.
    kredīts savam mikrouzņēmumam ir gluži saprotama un atbalstāma lieta, un kādam var likties – kāpēc lekt, ja var apmierināties ar mazumiņu. galvenais – saprast, dēļ kā ir vērts plēsties.

    Agris
    05.02.2021 21:19
    Reply to  Ciba

    Kāpēc kredītā pirkt ir sviests?
    Pēdējo telefonu pa pilnu cenu uzreiz pirku Nokia E51, tāpēc ka tā bija lētāk. Tagad lētāk ir uz bezprocentu nomaksu pie operatora, jo nauda zaudē vērtību ar katru gadu.
    Ar procentiem pirkt gan muļķīgi, tam piekrītu.

    fosīls
    05.02.2021 13:47

    Bizness.

    Jānis
    05.02.2021 15:40

    Vai nu es kaut ko ne līdz galam saprotu vai neredzu par ko žultinieki atkal cepjas te.
    Ja paņem parasto iphone 12 128GB iDeal’ā, tad sanāk:
    29.34*24=704.16€
    Ja ņem piemēram LMT, tad sanāk:
    38.71*24=929.04€,
    kur atņemot vienu no otra, gala starpība sanāk 224.90€, (jeb tik daudz nav samaksāts līdz pilnai telefona vērtībai)
    Ja paskatās divus gadus vecu iphone, kas šajā gadījumā ir iphone XS, tad tos ss’ā tirgo sākot ar nedaudz zem 300€.
    Tā tad ņemot telefonu iDeal’ā, “zaudējumi” ir kādi 80€, toties nav jātērē laiks un nav čakars ar telefona pārdošanu visādiem potenciāliem čakarētājiem, vai vēl sliktāk iemest atvilknē, lai bezjēgā tur stāv.

    Cita liela ir protams ja kāds patiešām pēc 2 gadiem veco telefonu atdod bērniem vai vecākiem, tad ir cita runa. Bet tā kopumā šis izskatās super izdevīgs piedāvājums.

    Ciba
    05.02.2021 18:15
    Reply to  Jānis

    Kā būtu ar šo – audzē sev fiskālo atbildību un nopērc sev kvalitatīvu matraci ifona vietā, nevis esi mūžīgs parādnieks kaut kādiem spekulantiem, kuri audzē savu bagātību uz tavu nespēju sevi kontrolēt, kamēr viņu biznesa saražotā manta ir nevis āmurs, gultņi un pagales, bet naivā, nepacietīgā cilvēka zaudētā nauda.

    digitalk
    06.02.2021 09:32
    Reply to  Ciba

    izlaidi vārdu “nopērc sev kvalitatīvu matraci līzingā“, jo normāli matrači sākas ap 300+.

    Aigars Axx
    06.02.2021 22:19
    Reply to  digitalk

    Šitais labs!!! :-)

    Ciba
    07.02.2021 21:08
    Reply to  digitalk

    Tu pēc kaut kāda nabaga ar izteiktu napacietību izklausies :D

    Jānis
    05.02.2021 18:53

    Es paņēmu pie LMT jauno SE 128Gb uz 36 mēnešiem un maksāju par to tikai 15,69 mēnesī, kamēr iDeal prasa apmēram 25% vairāk un vēl sauc to par izdevīgu piedāvājumu. :)))

    TopStar
    05.02.2021 19:25

    Šajā rakstā izpaliek viens teikums. Iponi lētāki nepaliks, lētāki paliks kredīti. Pats uz kredītiem nekad neņemtu, jo tāpat tur ir viss ar uzcenojumu gan telefonam, gan aizņemtajai naudai. Tu par visu maksā dubultā, mūžīgi, un ļoti dārgi. Šādi līgumi ir reāls applesiens par telefonu, kam nav tādas vērtības.

    Krotow
    05.02.2021 20:03
    Reply to  TopStar

    Plus tagad pēc kredīta līguma beigām tev vēl gadu zvana un betonē ar apmēram “nopērciet nākamo modeli” tekstiem.

    trel
    06.02.2021 11:59

    Neaizmirstiet vienu svarīgu faktoru. Tev to telefonu prasīs atdot tuvu perfektā stāvoklī.
    Ja tu pērc standarta nomaksā telefonu, tad tas ir tavs. Sit, dauzi, slīcini. Pēc tam tirgo tādu kādu spēj notirgot.
    Ja tu ņemsi šo jauno unikālo līzingu, tad pēc 2 gadiem tu nevarēsi gluži atdot apdauzītu Iphone ar bojātu stiklu. Atdot varbūt varēsi, bet atpirkuma summa būs stipri simboliska. Un tajā brīdī tu pazaudēsi vēl vairāk naudas.
    ņemot vērā to kāds ir Apple tehnikas otrreizējais tirgus un cenas, tad vienīgais ko no šī pakalpojuma var iegūt ir laiks, bet ne nauda.
    Gribi bez čakara tikt pie nākamās trubas un nedomāt kā notirgot veco – lūdzu – maksā vairāk par to.
    Gribi ietaupīt naudu un mainīt trubu ik pa 2 gadiem – tirgo pats par būtiski augstāku cenu kā ideal.
    Šis ir vienkārši iesmērēts 36 mēnešu līzings ar atpirkšanas iespēju. Nekas tur nav lētāks. Tikai dārgāks.

    Aigars Axx
    06.02.2021 22:25
    Reply to  trel

    Pilnīgi piekrītu. Izdevīgāk pašam pārdot nekā atdot idīlam. Ja laba manta, tad pārdosi ātri. Ja nebūs pārāk laba, palaidīsi mazliet lētāk un vienalga pārdosi izdevīgāk.

    Reklāma