Web Analytics
More
    Reklāma

    Īlons Masks nobriedis grāmatas rakstīšanai, kurā apkopos karjeras laikā gūtās mācības

    Jaunākie raksti

    Līdztekus dažiem citiem nodomiem, ko Īlons Masks izpaudis saviem sekotājiem “Twitter“, “SpaceX”, “Tesla” un “Neuralink” boss nācis klajā ar šķietamu ideju sarakstīt grāmatu par karjeras laikā gūtajām mācībām, vienlaikus iepazīstinot lasītāju ar šo trīs ievērojamo kompāniju tapšanu.

    Reklāma

    Protams, no šiem trim augstāk redzamajiem Maska tvītiem uzreiz nevar apjaust, ka runa tik tiešām ir par grāmatu. Tikai apstiprinošā atbilde uz tiešu sekotāja jautājumu, liek saprast, ka kaut kas tāds tik tiešām tiks darīts un tuvākā vai tālākā laikā no Maska varētu sagaidīt kādu biezāku garadarbu, kam, visticamāk, lasītāju netrūks.

    Jāsaka, ka doma par grāmatas rakstīšanu Īlonu Masku neliek mierā jau pāris gadus. Pēdējo reizi ar šādu ideju viņš dalījās 2019. gadā, kad ieminējās par to, ka viņa stāsts par karjeras sākšanu visai agrā vecumā kādu dienu varētu būt veselas grāmatas vērts. Īlons gan toreiz piebilda, ka grāmatas rakstīšana viņam atņemtu laiku darbam savās tehnoloģiju kompānijās. Šis izteikums man atstāj vielu pārdomām, vai tik tiešām Īlons Masks pašreiz nebūtu sasniedzis tik daudz, ja pirms diviem gadiem tomēr būtu pievērsies savai grāmatai? Tā kā teju katrs viņa solis šobrīd ietekmē tik daudzu cilvēku izvēles un viedokli par lietām, atbilde tiešām būtu interesanta.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma