Web Analytics
More
    Reklāma

    Jauno Samsung Galaxy S21 ir vieglāk salabot, salīdzinot ar Galaxy S20 (video)

    Jaunākie raksti

    iFixit čaklās rokas ir paspējušas izjaukt jauno Samsung Galaxy S21 sērijas viedtālruni, un tā detaļu nomaiņas vieglumu novērtējuši vien ar 4 ballēm no 10, tomēr tik un tā to ir vieglāk izdarīt, salīdzinot ar iepriekšējās paaudzes Galaxy S20 modeli.

    Ir pieejams video, kurā tiek izjaukts lētākais jaunās Galaxy S21 sērijas modelis, un šoreiz to ir vieglāk izdarīt pateicoties tam, ka telefona aizmugure veidota no plastmasas, ne stikla, kā tas ir ierasts flagmaņu telefonos. Tas arī ļāvis samazināt šīs versijas cenu, padarot to pietiekami jaudīgu un pievilcīgu potenciālajiem pircējiem. Taču divu galveno komponenšu – baterijas un ekrāna – nomaiņa joprojām ir pietiekami sarežgīta, un nākas noņemt vairākas detaļas, lai tiktu, piemēram, pie baterijas. Tāpēc 10 ballu skalā remonta iespējas novērtētas vien ar 4 ballēm, bet iFixit mājaslapā neizdevās atrast šādu pašu novērtējumu Galaxy S20 modelim.

    Reklāma

    Ļoti uzskatāmi redzams, ka jaunais pirkstu nospieduma lasītājs ir gandrīz divas reizes platāks, tādējādi paplašinot vietu, kurā zem ekrāna tas tiek nolasīts, uzlabojot lietojamību. Pagaidām šis ir vienīgais Galaxy S21 sērijas modelis, kuram klāt ķērušies iFixit, bet gan jau tuvākajā laikā ieraudzīsim pilnīgu visu trīs modeļu izjaukšanu un detaļu novērtējumu, kas noderēs meistariem. Pavisam nesen publicējām Galaxy S21 Ultra viedtālruņa apskatu, un jau drīzumā būs gaisā arī Galaxy S21 apskats.

    Samsung Galaxy S21 Ultra 5G apskats – beidzot sava nosaukuma cienīgs

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    08.02.2021 13:17

    No S21 5G izjaukšanas video izskatās ka bez lipīgās aizmugures vāka blīves ar IP68 būs cauri. Citādi šis aparāts tiešām izskatās daudz vieglāk izjaucams kā iepriekšējie kopš S8 uz augšu.

    Reklāma